Mis minjam na nekih godinu dana , jednostavno pocne da kada kliknem jedanput la levi taster on uradi dupli klik, veoma je iritirajuce.
Da li neko moze da mi preporuci neki mis, nema potrebe da ima 10 dugimica, da ima ogromnu rezoluciju, da je bezican , bla bla. Jedini zahtev je da mu kliktanje ne crkne brzo.
Nisi koristio mis skuplji od 500din. ali to je (ne)bitno, reci koliko bi izdvojio novca?
:: Mis minjam na nekih godinu dana , jednostavno pocne da kada kliknem jedanput la levi taster on uradi dupli klik, veoma je iritirajuce. :: :: Da li neko moze da mi preporuci neki mis, nema potrebe da ima 10 dugimica, da ima ogromnu rezoluciju, da je bezican , bla bla. Jedini zahtev je da mu kliktanje ne crkne brzo :: :: Hval
Posto nisi zahtevan, bilo koji od 1000 din ce ti zavrsiti posao. Odes u prodavnicu i vidis koji ti odgovaa, dimenzija, oblik, bojs...Vise-manje, u one od 100e i obicne od 5e ugradjuju iste mikro-tastere koji obicno ne crkavaju tako lako...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Znaci da je sada pravo vreme da predjes na jednu crvenu, postedi sebe patnje! Sve ispod mx518-ice je tesko sranje, ovde pola foruma ima a4tech djubre i niko ne zeli da pljuje po tim proizvodima... Posto mx-a vise nema, g400(ne uzimaj ni u ludilu) vidi da li mozes da se isprsis za Steelseries Kinzu V2 Pro... A podloga, koja je bitnija od misa?
:: zadnja 3 misa su bila svaki po 2000 din : A4 , Logitech i poslednji Gigabyte
To brate mili, samo prelemiš desni taster sa nekog što ti je riknuo na onaj koji ti se najviše sviđa i vozi.
Nego, ako rukuješ mišem kao mesar razjebaćeš bilo koji. Ako je taj a4tech što si uzeo neki oscar x7 baš mi čudno da ti je riknuo taster, u tu seriju ne stavljaju fuš.
mozes papiric da zalepis na tasteru, ja tako sa ovim misem od 100 godina 2x vec radio na levi klik i radi sasvim normalno, ali samo u slucaju da nije elektronika uflesirala....
AMD Phenom II 960T 3.5Ghz MSI 870S-C45 Patriot 2x2GB DDR3 1600MHz WD3200AAKS 320GB WD10EARS 1TB Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 OCZ MXS-PRO 600W Windows 7 RTM 7600 64-bit
@gilopile Nisam nervozan tip , ali volim da klikcem malo vise ka zadnjem kraju misa, tako da se taj dupli klik najcesce dogadja kada kliknem dalje od pocetka dugmeta misa
@Adzem Uzao bi ja i mis za vise novca ali kad razmislim, meni netrebaju dodatne funkcionalnosti, tipa rezulocija, vise tastera , da je bezican itd, tako da mogu da kupim 2-8 miseva za 4000din kolko je npr taj prvi mx. Narocito ako se ugradjuju slicni delovi ispod dugmeta
@Tristram Odlican ideja :) , samo nisam siguran da li bi upaljac dobro zamenio lemilicu :) Ne rukujem ko mesar, kao sto rekoh, taster popusti , ostali delovi misa su ok. Nije taj A4 mis u pitanju ali je u tom rangu
@Gare87 Hmm, cek, objasni mi gde tacno lepim papiric . Sa unutrasnje strane na gore ?
GORNJI deo(koji se inace istrosi od kliktanja), zalepis papiric na DONJEM delu na kom se klikce, i onda opet rade normalno klikovi, msm da je to kod tebe stvar, da ne uzimas dzabano drugog misa kad ti je taj ispravan :)
AMD Phenom II 960T 3.5Ghz MSI 870S-C45 Patriot 2x2GB DDR3 1600MHz WD3200AAKS 320GB WD10EARS 1TB Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 OCZ MXS-PRO 600W Windows 7 RTM 7600 64-bit
Potreban mi je mis do jedno 2500 dinara. Da je wireless, da je laserski i da ima onaj teski scroll. Pod teski scroll mislim na tockic kao da je radjen od metala. Da je neki normalan, a ne neka budzevina od 500 dugmica i da nema dugmice po gornjoj povrsini. I da je crn, moze i priblizna nijansa, zbog uklapanja. I samo da nema efekat pistanja (poznato kod Logija), jer ovom mom RX1000 poceo neki kondz da pisti inside. CUje se kada se priblizi uvo. Nije problem pistanje, nego imam osecaj da me pecka saka, zbog tog prenosa. Inace, nemam problema sa drugim isevima, nego bas sa ovim.
:: ....da ne otvaram temu novu :: :: Potreban mi je mis do jedno 2500 dinara. Da je wireless, da je laserski i da ima onaj teski scroll. Pod teski scroll mislim na tockic kao da je radjen od metala. Da je neki normalan, a ne neka budzevina od 500 dugmica i da nema dugmice po gornjoj povrsini. I da je crn, moze i priblizna nijansa, zbog uklapanja :: I samo da nema efekat pistanja (poznato kod Logija), jer ovom mom RX1000 poceo neki kondz da pisti inside. CUje se kada se priblizi uvo. Nije problem pistanje, nego imam osecaj da me pecka saka, zbog tog prenosa. Inace, nemam problema sa drugim isevima, nego bas sa ovim. :: :: ::
Ovo moje `djubre` XL 740K traje vec 4 god. i radi perfektno. Zovite ga kako hocete (krs, djubre, govno...itd) bas me briga :D
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Da je a4tech djubre necu da komentarisem :: :: A4tech mis za 2k i podloga(mala)za 200din,(srednja)za 400 i velika(550)nude najvishe za ulozen novac :: :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
:: To brate mili, samo prelemiš desni taster sa nekog što ti je riknuo na onaj koji ti se najviše sviđa i vozi :: :: Nego, ako rukuješ mišem kao mesar razjebaćeš bilo koji. Ako je taj a4tech što si uzeo neki oscar x7 baš mi čudno da ti je riknuo taster, u tu seriju ne stavljaju fuš :: ::
I ovde jedno x7 djubre koje radi bez greske vec tri godine, naravno nisam ga treskao od monitor kad me neko headshot-uje jer cs ne igram. .) A ni podlogu ne koristim, volim slobodu i jos mu nisam zamenio prve patofne.
na mom microsoft inteli 3.0 koji ima 3 godine, hardcore igranje cs 1.6 primetio sam to sa duplim klikom. i to kada hocu da predjem na neki tab u brauzeru i kliknem jednom na sredinu, ne na X i vidim zatvori se. bas sam se smorio, a tesko je naci sada ovaj mis.
jel moze neko detaljnije objasnjenje kako da popravim ovo ako moze uopste ili jos bolje neki video na yt ili najbolje neko iz Beograda da mi uradi to i zaradi neke pare :)
Moze to da ti odradi bilo ko ko zna da barata lemilicom. U taj mis idu klasicni m. tasteri. Mozes na buvljaku da kupis neki genius najobicniji (moze i sa kuglicom) za 50din, samo gledaj da je ocuvan i odneses nekome da ti skine od njega desni i srednji mikro taster i zameni tvoj levi i desni, jer kontam da su oni najvise akani, a ostali mogu jos pola zivota da ti izguraju, zasigurno. Miliom puta sam skidao sa tih klasicnih Genius miseva i izgleda da su kvalitetniji od ovih koji se danas ugradjuju, a i okom se vidi da im je nekako zavrsna obrada bolja i plastika od koje su izradjeni tvrdja, pa sigurno i sami kontakti su kvalitetniji. Ma nekada se sve kvalitetnije radilo i to je cinjenica.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
@quna Ni ja ne koristim podlogu, vucem ga po stolu i radi bez greske :) sledeci mis koji cu da kupim bice opet `djubre` :)
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: I ovde jedno x7 djubre koje radi bez greske vec tri godine, naravno nisam ga treskao od monitor kad me neko headshot-uje jer cs ne igram. .) A ni podlogu ne koristim, volim slobodu i jos mu nisam zamenio prve patofne :: :: i5 750 : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb :: samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : samsung 931bw :: ::
krajem 2006-te godine sam za 900 RSD kupio logitech-ov opticki zicni mis, do sada (da ne ureknem) radi kao sat. Jedino moze da ti bude kabl iritantan sto se stalno vuche...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.