Ljudi imam problem koji prvi put vidim, zapravo radi se o tome da uvece kad krenem da spavam ukasim komp i na prekidac pozadi, i sutra kad ga upalim on se na svakih sekund, pali i gasi sam, i tako non stop radi upali se, pa se ugasi, pa o5 pali-gasi se na svakih 1-2 sec i dok ja nepocnem da `tiltujem` tj da ga restartujem manuelno jedno 10x i onda se upali, i nece da podigne sistem jer prijavljuje da nema primarni hdd, i posle jos jedno 3-4 restarta podigne se normalno i radi ok pretpostavicu da je ploca u pitanju, jer sam zimus imao problema sa njom, jer nije mogao da se upali dok se ne `zagreje`, misljenja?
Pogledaj da ti na kućištu računara nije zaglavljen reset taster ili taster za uključivanje.
Probaj da otvoriš kućište,pa sa ploče poskidaj kabliće koji idu od kućišta na matičnu a služe za uključivanje,reset,Hdd led... Pa manuelno probaj da kratko spojiš pinove na ploči koji služe za uključivanje računara.
Ponekad se dešava da ti tasteri na kućištu zaglave,pa ovo bude pojava u tom slučaju.
F650GS Dakar Kad sve ovo proveris, upravo tim redom kojim ti je Darko naveo, onda zameni napajanje.
:: :: Pogledaj da ti na kućištu računara nije zaglavljen reset taster ili taster za uključivanje :: :: Probaj da otvoriš kućište,pa sa ploče poskidaj kabliće koji idu od kućišta na matičnu a služe za uključivanje,reset,Hdd led... Pa manuelno probaj da kratko spojiš pinove na ploči koji služe za uključivanje računara :: :: Ponekad se dešava da ti tasteri na kućištu zaglave,pa ovo bude pojava u tom slučaju :: ::
evo ljudi bas cu veceras ostaviti sranje tj necu gasiti prekidac na napajanju i javljam sta je bilo, inace ploca je asus p5k kao sto sam naveo sa njom imam problema samo zimi, ovo je nesto novo bas cu da vidim pa javljam, p.s. neverujem da je napajanje, jer nije neko djubre a dosad je radilo kako treba, ali o5 nemora da znaci, javljam
e ljudi kad sam ga upalio jutros normalno se pidigao, ovo samo ga gasim na prekidac na psu, ali neznam zbog cega posle nece, mislim da ploca zeza ili psu odradio svoje ali kad se bude imalo sredstava kupicu drugu. reset taqster i te stvari nisu sigurno to znam gledao sam.
Najverovatnije je neki od elkosa u napajanju ili m. ploci. Tako se ponasa dok ne dobije napon i dok se malo ne ugreje i povrati dovoljan kapacitet. Za pocetak pokusaj sa drugim PSUom, ako se ponasa isto, stvar je jasna.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.