Prevrnuo sam pola interneta da dodjem do ovog uredjaja, uglavnom su svi rasprodati pa da pitam ovde da neko to malo bolje ispretura po guglu pa da mi eventualno javi na mail veljko@inbox.ru gde ima da se kupi, po mogucstvu nov i da nije sa usranog kupinovog vina, jer taj sajt ne mogu organski da svarim, trebaju mi enzimi za govna, a svima je poznato da ljudski organizam ne moze da svari fekalne materije ili mozda moze al ne bih da pokusavam na sebi... Nemam srca da se odreknem ultradobrog fabrickog kasetofona u VW Pasatu, jer se cuje bolje od mnogih Alpina i Pionira koji kostaju 400+ evra..
Pogotovo preko te glave za kasetofon, stare 20 godina. Tu kasetu imas u radnjama sa audio opremom i u ovim boljim tehnomanijama i cudesima… Ako vec hoces da cujes pun potencijal tog audiofilskog fabrickog fauve uredjaja, bolje uzmi FM transmiter, elegantnije je i neuporedivo kvalitetnije resenje.
Ja sam skoro uzeo fm transmiter i mozda sam nalateo na najveci kineski krs ali ima statiku, a visoke nema, kao kroz carapu, brze bolje sam se vratio na audio diskove...
Audio glava je tako konstruisana da je pomoću kasete-adaptera neminovan gubitak kvaliteta, na žalost isti slučaj je i sa FM transmiterom gde je ograničen na nekih 15KHz zbog načina prenosa signala. Sumnjam da ćeš uspeti da postigneš da zvuči na ovaj način bolje od srednje klase novijih CD plejera a da nisu neki totalni krševi. Pazari nekog boljeg Kenwood-a pa da vidiš šta je zvuk. Inače lično mislim da je za kvalitet zvuka u tim kolima više zaslužan dobar fabrički raspored i kvalitet zvučnika nego neki kvalitetan uređaj.
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
:: Audio glava je tako konstruisana da je pomoću kasete-adaptera neminovan gubitak kvaliteta, na žalost isti slučaj je i sa FM transmiterom gde je ograničen na nekih 15KHz zbog načina prenosa signala. Sumnjam da ćeš uspeti da postigneš da zvuči na ovaj način bolje od srednje klase novijih CD plejera a da nisu neki totalni krševi. Pazari nekog boljeg Kenwood-a pa da vidiš šta je zvuk. Inače lično mislim da je za kvalitet zvuka u tim kolima više zaslužan dobar fabrički raspored i kvalitet zvučnika nego neki kvalitetan uređaj :: :: :: WOT Nick: Vaske :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.