Doslo vreme za promenu vise od deceniju starog 930c, pa sam u dilemi sta uzeti sledece... Potreban mi je pouzdan i ekonomican (ako u opste danas takvih ima) stampac ili multifunkcionalni uredjaj(dobro bi mi dosao skener) do 10k. Koristio bih ga za manje obime stampe i za poneku fotografiju... Kertridze cu verovatno dopunjavati (dok moze ) Voleo bih da cujem vasa iskustva (pre svega ljudi koji poseduju i koriste slicne uredjaje) posto review-i korisnika sa net-a kao i testovi na sajtovima su, blago receno, oprecni i konfuzni...
HP multifunkcijski štampači ispod 10000 dinara koriste standardna 2 ketridža koje možeš da dopuniš maksimalno 3 puta i onda sledi novi. Primer je HP Officejet 4500a.
HP multifunkcijski štampači preko 10000 dinara kao što je HP 6500a ima 4 ketridža koji su postavljeni na glavu. Ketridži mogu da se pune do besvesti ali lako crkava glava i nema nova da se nađe. Ja imam ovakav štampač i crkla mu je glava posle 3 do 4 meseca korišćenja. Sada mi koristi samo kao skener.
Izgleda da mi ne gine 4500 ili canon mg3150 posto svi ostali imaju glavu na sebi (koja cesto crkava)...a taman bi mi lepo lego ip4950 da nije problema sa glavom...
:: HP multifunkcijski štampači ispod 10000 dinara koriste standardna 2 ketridža koje možeš da dopuniš maksimalno 3 puta i onda sledi novi. Primer je HP Officejet 4500a :: :: HP multifunkcijski štampači preko 10000 dinara kao što je HP 6500a ima 4 ketridža koji su postavljeni na glavu. Ketridži mogu da se pune do besvesti ali lako crkava glava i nema nova da se nađe. Ja imam ovakav štampač i crkla mu je glava posle 3 do 4 meseca korišćenja. Sada mi koristi samo kao skener :: :: ___________________________________ :: :: Phenom II X4 955BE @3.6 Ghz, GA-MA790XT-UD4P, Sapphire 6850 1GB DDR5, Kingston KHX 2x2GB DDR3 1800 CL8 + KHX 2x2gb DDR3 1600 CL9, CM Hyper 212, Samsung F3 1TB + WD640AAKS, Corsair TX750W, Chieftec CH-05B- :: ::
Da se nadovežem na pantin odgovor. Noviji HP ink-jet štampači tipa 8500 imaju čipove koji blokiraju rad štampača tako da od dopune nema ništa, moraju novi kertridži.
Sto se tice dopune punim originalni 7 ili 8 put nema pravila kazu ljudi da moze da zakuca i posle prve dopune. Koristim mastilo kupljeno u ink4jet malo skuplje ali i malko kvalitetnije.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.