Nije ono ruzno,samo je minimalistico,nema sljokica,disko kugli i stroboskopa.... ali... Pogledajte bilo sta sta se proizvede u Skandinaviji. Vrhunski kvalitet,sigurnost,trajnost,pouzdanost. To je to.
P.S. Sagledano sa strane automobila,Postoje bolja vozila od Volvo-a i Saab-a ali sigurnija ne.[ i trajnija ]
Saab je pukao, bilo je prica da ce da ga kupi neka kineska kompanija...
@Bobi4ever Meni su i R3 i R4 ok kucista, baz zato sto su jednostavna. R3 ti iznutra dodje kao CM 690, a R4 kao HAF 912 plus sundjeri za smanjivanje buke.
Kako da ne pukne kad Kinezi i Koreanci preplavili trziste sa plastikanerima. Pa i Francuzi poceli da prave plasticna vozila.[ Lim je luksuz ] Ko pravi kvalitetno nema vise trziste.
U svakom slucaju Evropski [ Skandinavski ] kvalitet je mnogo ispred pilicara iz Azije.
Pazi, ako pogledas da su sundjeri od 20e pa navise (ovi za smanjivanje buke) a za oko 80e dobijes i kvalitetno kuciste sa ventovima + sundjerima. Cena je ok a kvalitet na zavidnom nivou. Unutra su kucista manje vise slicna, kvalitet izrade je bitan a to je na strani Fractala. br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
:: Saab je pukao, bilo je prica da ce da ga kupi neka kineska kompanija.. :: :: @Bobi4eve :: Meni su i R3 i R4 ok kucista, baz zato sto su jednostavna :: R3 ti iznutra dodje kao CM 690, a R4 kao HAF 912 plus sundjeri za smanjivanje buke :: :: ::
Kućište nema veze estetski sa starim chieftec-ima, po dizajnu je slično Antec P180/280, Lian Li PC-A71 i sličnim koje odlikuje minimalistički dizajn, prave linije, ravne površine i odsustvo detalja.
Meni je jedno on najlepših koje se pojavilo kod nas po `normalnim` cenama.
Razni Transformers otpaci, ulta mega giga šljašteće šklopocije sa gomilama LED-ova, rupa, ručki i sl. ne bi ni prošli prag moje kuće. Kod prijatelja sam pre neki dan video neki Thermaltake Armor, on oduševljen, a ja grđu šklopociju nisam skoro video.
Al dobro, valjda to ide s godinama. A i o ukusima ne vredi raspravljati :)
:: Ali ruzno za medalju, ko stari chifteci :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
obicna kutija i nista vise...kao da gledam u neki vufer od dvd-a :) Phenom IIx4 955BE/3.8GHz CM Hyper 612S Asus M5A97 PRO Sapphire HD 6870 Seagate Barracuda® 1TB/SATA3/7200/64MB NZXT Lexa S Exceleram Black Sark 2x4GB/1866MHz Benq G2220HDA LC Powe LC6650GP3 V2.3 http://tinyurl.com/7rgqpg9
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.