Koju podlogu za XL750BF? Neka srednje velicine, da ne bude mala, moze i ne mora da ima onaj jastucic za ruku. Koristim neku plasticnu podlogu, ali se brzo skuplja prasina tj. lepi... Sta uzeti?
Imam ja 300MP i trojica drugara,jedan 200MP za taj novac,200mp je oko 200 dinara,300mp sam ja platio 450dinara,podloga izuva.
Sto se tice onih vrhinskih podloga imash steelseries podloga quick za 1200 ++ dinara(zavisno od velicine),a najbolja podloga na kojoj sam igrao neshto je bila Roccat Sense,do skora je bila 3000 dinara,pre neki dan je nadjem ovde u cacku za 1800dinara,pa cu videti da je namaknem. AL opet x7 podloge su bez konkurencije najbolje za ulozen novac.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
ako ti je mala, uzmeš lepo neku od ovih većih X7 i rešen problem. Nama potrebe da bacaš pare na neke skuplje podloge. Meni X-748K prosto leti po 200MP.
Ja sam uzeo X7 podlogu, onu najmanju posto mi je sto mali. Odlicna je, imam je oko 2 godine, kad se zaprlja predjes vlaznom truleks krpom preko nje i kao nova je, za 300 din je vrh. br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
:: Koju podlogu za XL750BF? Neka srednje velicine, da ne bude mala, moze i ne mora da ima onaj jastucic za ruku. Koristim neku plasticnu podlogu, ali se brzo skuplja prasina tj. lepi.. :: Sta uzeti ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.