Nameravam da kupim C2D sa gigabytovom plocom i asusovom grafickom,rama 1gb mozda 2 i sata2 hard. E sad je pitanje koje kuciste ce to sve lepo da gura a da nije jaka cena,koja marka,da je ok kvalitet i sve...Kolko para treba da se izdvoji? Snoop Dogg FOREVER!!! WEST COAST KILLAS!!!!
po meni najbolje kuciste sa koliko toliko normalnom cenom je antec nine hundred.
E sad je pitanje koje kuciste ce to sve lepo da gura a da nije jaka cena,koja marka,da je ok kvalitet i sve...Kolko para treba da se izdvoji? mislis na napajanje?kuciste ne `gura` vec napajanje.verovatno si mislio na kucista koja dolaze zajedno sa napajanjem.uzmi neki antec ili CM od 500W.mozes i 600.
...pa jel treba da ti kazemo i u kom` taksiju da ga vozis kuci? `Ajd pogledaj po web-u kako izgledaju ,odesh na sajtove nasih prodavaca i vidis koliko kostaju i odaberes , a sto ti ovo kazem ,jer je kuciste stvano jedina stavka koja zavisi od tebe samog tj od tvog ukusa...Moze moje kuciste da bude ultra top od titanijuma sa svim cudesima,a da se tebi ne svidi...prema tome...(ove opaske se ne odnose na napajanja) ...`Ajd u zdravlje!
Jel moze neko da mi kaze kakvog su kvaliteta codegen kucista i napajanja,da li briza 6099 model stvarno vredi 50 eura,ili je bolje da se kupi nesto drugo pa makar i morao da dodam pare??
... i mogu da ti kazem da sem sto je malo bucnije (2 ventilatora od 8 cm) odradjuje sve sto hocu za sada , sta znam ...ja sam zadovoljan...Cini mi se da briza ima neke ventilatore (pogoleme ) sa strane i da je za te pare ok...(nije ni ruzna za moj ukus ) ...ovo je moje iskustvo. `Ajd u zdravlje!
:: Nameravam da kupim C2D sa gigabytovom plocom i asusovom grafickom,rama 1gb mozda 2 i sata2 hard
gigabajt - dva... mozda tri... a gde su tri, tu je i cetiri... secam se davne `92. godine kada sam prisustvovao razgovoru dva dizelasa koji su medjusobno dilovali nike-air-max-bem-ti-sve-zivo patike...
* `brate, a za koliko keka moz da ih resis?` * `brate, za 100 - 200 DM, nije problem, samo reci!`
:: Jel moze neko da mi kaze kakvog su kvaliteta codegen kucista i napajanja,da li briza 6099 model stvarno vredi 50 eura,ili je bolje da se kupi nesto drugo pa makar i morao da dodam pare?
Imam Codegen Briza 450W i ako ga kupis pitaces se jel moguce da kosta SAMO 50e. Ja sam stvarno odusevljen kucistem.
:: :: Jel moze neko da mi kaze kakvog su kvaliteta codegen kucista i napajanja,da li briza 6099 model stvarno vredi 50 eura,ili je bolje da se kupi nesto drugo pa makar i morao da dodam pare? :: :: Imam Codegen Briza 450W i ako ga kupis pitaces se jel moguce da kosta SAMO 50e :: Ja sam stvarno odusevljen kucistem :: :: :: DaSickSyste
A kakvo je napajanje,da li ima potrebe da se kupuje novo ili i ovo sto dolazi uz kuciste moze da odradjuje posao koju godinu???
Najzahvalnija varijanta je uzeti Chieftec kuciste uz koje dobijes i napajanje.Uzmes neku varijantu od 70-100 Eur.Mislim da se ne lazemo,ja imam Chieftec vec duze vreme,par godina uz koje sam dobio i napajnje mada sam napajnje relativno skoro izbacio i uzeo Cooler Master itd. ali to je zbog nekih drugih razloga.Na samo kuciste sam prezadovoljan i smatram da su jedna od najkvalitetnijih.Nego,evo drugar mi je skoro uzeo Chieftec-ovo kuciste,platio je nekih 80 i kusur eura uz napajnje koje me je zaista impresioniralo.Citavih 400w,12 Cm Silent Cooler zaista tiho, lepo odradjeno,dobrih osobina i sto je najbitnije izuzetno stabilno.Ja sam odusevljen i svima bih toplo preporucio.Napominjem da su kucista i napajnja iz novije generacije,dosta kvalitetnija nego nekad sto su bila.
Slazem se sa tobom da su chieftec kucista najbolja,ja koristim jedno vec dve godine i kosta isto kao i kada sam ga kupio..Cak nisam morao da menjam napajanje,koje je takodje odlicno..
Uzmi chieftec LBX,LCX ili DX seriju sa napajanjem (oko 100 eu) ili ako hocesh thermaltake Mambo V2000 (45 eu) + napajanje po zelji. P.S. Po chiefteka idi karavanom :)
Kako se vi ljudi ložite. Kakvi bre kamioni avioni i ostala čuda. Momče koje god napajnje da platiš prekoo 3000 dinara ce ti raditi bez ikakvih problema. A vi ložači smanjite malo doživljaj. Pogledajte neke brand masine, ako mozete. Uporedite ta napajanja , cipove , procesore, grafike.... Pa vidite kakva napajanja to guraju.
PS. Mislim na HP, DELL, Fujitsu-Siemens, Prestigio!!!!!!!!!!
:: Jel moze neko da mi kaze kakvog su kvaliteta codegen kucista i napajanja,da li briza 6099 model stvarno vredi 50 eura,ili je bolje da se kupi nesto drugo pa makar i morao da dodam pare? :: :: :: to i lc power 550w -zajedno oko 100e drzace svasta ako ne klokujes
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647023. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.