od pre par dana, miš je počeo da pravi problem. levi i desni klik ne rade dobro, mora malo jače da se pritisne da bi radilo. Možda je nekom u kući pao miš ili nešto slično da se dogodilo, potpuno je nebitno. Postalo je veoma frustrirajuće danas. Da li se to popravlja uopšte, stalo mi je da radi jer mi veoma odgovara u ruci. ja sam na teritoriji novi sad/sremska mitrovica, a ako baš nema, onda može i beograd
Ljudi kupujte A4 tech miseve i tastature. Imate Oscar za male pare i kvalitetne tastature iz serije X7 To su vrhunske stvarcice. Meni XL 740 i tastatura g 800 sljakaju skoro 4 god, bez i jednog jedinog problema. Moja sledeca kombinacija bice ponovo A4tech. Sarenilo i ime nek placa neko drugi, kod mene taj film nece da se gleda. Pozz
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: od pre par dana, miš je počeo da pravi problem :: levi i desni klik ne rade dobro, mora malo jače da se pritisne da bi radilo. Možda je nekom u kući pao miš ili nešto slično da se dogodilo, potpuno je nebitno. Postalo je veoma frustrirajuće danas. Da li se to popravlja uopšte, stalo mi je da radi jer mi veoma odgovara u ruci. ja sam na teritoriji novi sad/sremska mitrovica, a ako baš nema, onda može i beogra ::
da se nisu istrosili klikovi, onaj plasticni vrh gde se klikce se istrosi od preteranog mcenja vremenom pa treba da se `dogradi` . ja zalepio malo papirche i sada opet radi kao nov iako je vise od 6 godina star mis(MediaTech opticki od 800dpi:)
AMD Phenom II 960T 3.5Ghz MSI 870S-C45 Patriot 2x2GB DDR3 1600MHz WD3200AAKS 320GB WD10EARS 1TB Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 OCZ MXS-PRO 600W Windows 7 RTM 7600 64-bit
Diagnostikuj kvar ako kad klines misa cuje se klik(odradi mikro prekidac) onda je problem u kablu ili u kontaktuma u misu, ako se ne cuje klik onda je nesto unutra.
1. deo problema resis tako sto izvadis kabal iz kucista i vratis, ako ne radi novi kabal ako radi super.
2. Otvori misa i pogledaj sta je unutra moze da bude pun prasine i masti ocisti ga, proveri dali mirkoprekidaci rade kad ih kliknes `rucno` tj. pmocu srafcigera ili nokta ako ne rade kupi novi mis, ako rade provei platiku koja naleze na njih, postoji veoma velika mogucnost ako je pao mis sa velike visine da se pomerila osa plastie koja pritiska mikroprekidace otvori mis i ponovo ga stastavi ako nista unutra nije puklo ili naprslo i treba da radai.
P.S:Ljudi iz Saitek tehnicke podrske mi dodju dnevnicu ili bar 5% od plate, posto bi isti odgovor dobio od njihove tehnicke podrske.
:: od pre par dana, miš je počeo da pravi problem :: levi i desni klik ne rade dobro, mora malo jače da se pritisne da bi radilo. Možda je nekom u kući pao miš ili nešto slično da se dogodilo, potpuno je nebitno. Postalo je veoma frustrirajuće danas. Da li se to popravlja uopšte, stalo mi je da radi jer mi veoma odgovara u ruci. ja sam na teritoriji novi sad/sremska mitrovica, a ako baš nema, onda može i beogra ::
otvori misa, ocisti plasstiku koja sluzi za click i ako treba zameni oba mikrotastera
@gliga, a sta bi s onim steelseries?
Najverovatnije je od pada malo pobegla gornja plastika i ne naleze lepo na m. prekidace. Otvori, namesti lepo kabel i pazljivo vrati poklopac na svoje mesto i dobro stegni da svugde nalegne kako treba. Dovoljno je pola milimetra da pobegne i da ne skljocaju kako treba.
Tesko da su crkli m. prekidaci, a pogotovo oba u istom danu/trenutku, jer su i oni najgori predvidjeni da skljocnu do par miliona puta bez ikakvih problema, an nesto kvalitetniji do ko zna koliko. Obicno nadzive i kuciste i elektroniku.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Slazem se sa tobom A4 tech korisitim vec pet godina za tih pet godina njihova G800 jos radi kao i prvog dana dok je mis otiso uzet novi koji super radi....
:: Ljudi kupujte A4 tech miseve i tastature. Imate Oscar za male pare i kvalitetne tastature iz serije X :: To su vrhunske stvarcice. Meni XL 740 i tastatura g 800 sljakaju skoro 4 god, bez i jednog jedinog problema :: Moja sledeca kombinacija bice ponovo A4tech. :: Sarenilo i ime nek placa neko drugi, kod mene taj film nece da se gleda :: Poz :: :: :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: :: od pre par dana, miš je počeo da pravi problem :: :: levi i desni klik ne rade dobro, mora malo jače da se pritisne da bi radilo. Možda je nekom u kući pao miš ili nešto slično da se dogodilo, potpuno je nebitno. Postalo je veoma frustrirajuće danas. Da li se to popravlja uopšte, stalo mi je da radi jer mi veoma odgovara u ruci. ja sam na teritoriji novi sad/sremska mitrovica, a ako baš nema, onda može i beogra :: ::
Imam Ocz Equalizier,znaci isti ko x7 od a4tech-a,radi kao sat tri godine,4 drugara imaju a4tech miseve i odlicno sljakaju,za 1600-2000 dinara kolko su placeni,izuvaju.
Tastature jesu kvalitetne za te novce,ali su mi ruzne do zla boga.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
da ali ne ide da sad kupuje novog A4Tech-a ako ovaj Saitek moze da se popravi, ipak je bolji, prljavstina je u pitanju verovatno
:: Imam Ocz Equalizier,znaci isti ko x7 od a4tech-a,radi kao sat tri godine,4 drugara imaju a4tech miseve i odlicno sljakaju,za 1600-2000 dinara kolko su placeni,izuvaju :: :: Tastature jesu kvalitetne za te novce,ali su mi ruzne do zla boga :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
Kad sam prestao da mastam i kad sam se prizemljio, shvatio sam da mi ne treba ni Razer ni SS i da bih samo bacio novac. Jednostavno ne treba mi SS :D
Ako moze da popravi saitec to bi bilo najbolje.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: otvori misa, ocisti plasstiku koja sluzi za click i ako treba zameni oba mikrotaster :: :: @gliga, a sta bi s onim steelseries :: :: :: :: od pre par dana, miš je počeo da pravi problem :: :: levi i desni klik ne rade dobro, mora malo jače da se pritisne da bi radilo. Možda je nekom u kući pao miš ili nešto slično da se dogodilo, potpuno je nebitno. Postalo je veoma frustrirajuće danas. Da li se to popravlja uopšte, stalo mi je da radi jer mi veoma odgovara u ruci. ja sam na teritoriji novi sad/sremska mitrovica, a ako baš nema, onda može i beogra :: ::
Nemoj buraz, svadjacemo se .) Neka radi svako kako voli, ali da se zna da je ovo pogresan pravac.. pozdrav
:: Ljudi kupujte A4 tech miseve i tastature. Imate Oscar za male pare i kvalitetne tastature iz serije X :: To su vrhunske stvarcice. Meni XL 740 i tastatura g 800 sljakaju skoro 4 god, bez i jednog jedinog problema :: Moja sledeca kombinacija bice ponovo A4tech. :: Sarenilo i ime nek placa neko drugi, kod mene taj film nece da se gleda :: Poz
Ma kakva svadja, nismo deca Pominjem uglavnom za one koji nemaju dubok dzep i za one kojima ne treba skupa stvarcica. Ostali mogu da biraju kako vole i sta vole .)
:: Nemoj buraz, svadjacemo se .) :: Neka radi svako kako voli, ali da se zna da je ovo pogresan pravac. :: pozdra :: :: :: :: Ljudi kupujte A4 tech miseve i tastature. Imate Oscar za male pare i kvalitetne tastature iz serije X :: :: To su vrhunske stvarcice. Meni XL 740 i tastatura g 800 sljakaju skoro 4 god, bez i jednog jedinog problema :: :: Moja sledeca kombinacija bice ponovo A4tech. :: :: Sarenilo i ime nek placa neko drugi, kod mene taj film nece da se gleda :: :: Poz ::
pazi, nije da te analiziram, ali cim si ti razmisljao o tome, razmatrao, gledao itd., znaci da bi ti ipak predstavljao zadovoljstvo, uzivanje itd. zagolicalo ti je mastu, to covek ne treba da potiskuje, naravno sve u odredjenoj meri, ne mora sve odmah, doci ce razer ili ss kad-tad
:: Kad sam prestao da mastam i kad sam se prizemljio, shvatio sam da mi ne treba ni Razer ni SS i da bih samo bacio novac :: Jednostavno ne treba mi SS : :: :: Ako moze da popravi saitec to bi bilo najbolje :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: :: otvori misa, ocisti plasstiku koja sluzi za click i ako treba zameni oba mikrotaster :: :: :: :: @gliga, a sta bi s onim steelseries :: :: :: :: :: :: :: od pre par dana, miš je počeo da pravi problem :: :: :: levi i desni klik ne rade dobro, mora malo jače da se pritisne da bi radilo. Možda je nekom u kući pao miš ili nešto slično da se dogodilo, potpuno je nebitno. Postalo je veoma frustrirajuće danas. Da li se to popravlja uopšte, stalo mi je da radi jer mi veoma odgovara u ruci. ja sam na teritoriji novi sad/sremska mitrovica, a ako baš nema, onda može i beogra :: :: ::
To je kolo u koje kad se uhvatis nema izlaska. Marketing radi svoje a apetiti konstantno rastu. Za sada mi stvarno ne treba nista drugo ali ko zna, nije iskljuceno da dodje neki SS ili Razer, ipak volim HW i samo iz tog razloga mogu da idem na nesto skuplje, a ne iz razloga neophodnosti.
:: pazi, nije da te analiziram, ali cim si ti razmisljao o tome, razmatrao, gledao itd., znaci da bi ti ipak predstavljao zadovoljstvo, uzivanje itd. zagolicalo ti je mastu, to covek ne treba da potiskuje, naravno sve u odredjenoj meri, ne mora sve odmah, doci ce razer ili ss kad-ta :: :: :: :: Kad sam prestao da mastam i kad sam se prizemljio, shvatio sam da mi ne treba ni Razer ni SS i da bih samo bacio novac :: :: Jednostavno ne treba mi SS : :: :: :: :: Ako moze da popravi saitec to bi bilo najbolje :: :: :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: :: :: :: otvori misa, ocisti plasstiku koja sluzi za click i ako treba zameni oba mikrotaster :: :: :: :: :: :: @gliga, a sta bi s onim steelseries :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: od pre par dana, miš je počeo da pravi problem :: :: :: :: levi i desni klik ne rade dobro, mora malo jače da se pritisne da bi radilo. Možda je nekom u kući pao miš ili nešto slično da se dogodilo, potpuno je nebitno. Postalo je veoma frustrirajuće danas. Da li se to popravlja uopšte, stalo mi je da radi jer mi veoma odgovara u ruci. ja sam na teritoriji novi sad/sremska mitrovica, a ako baš nema, onda može i beogra :: :: :: ::
Ma ok je sve to, ali jednom sam rekao i sada opet ponavljam: SVE ISPOD MX-a JE IGRACKA, u ovu pricu ne spada g400 kojeg ne zelim ni da komentarisem... Posle mx-a, Deathadder... Oni sa dubljim dzepom i nemaju neku muku, tu je provereni XAI, ali ne i SENSEI... Sto se tice A4tech tastatura, to je sasvim ok kupovina i nema nikakve veze sa ostalim polu-proizvodima!
:: Ma kakva svadja, nismo deca :: Pominjem uglavnom za one koji nemaju dubok dzep i za one kojima ne treba skupa stvarcica :: Ostali mogu da biraju kako vole i sta vole .
nemam pojma tacno gde su srafovi na tom misu, ali 100% su ispod padova, ispod gornja 2 su sigurno, a na ostalim jebem li ga, uglavnom moraces sve da poskidas, pazljivo ih skidaj da bi mogao posle da ih vratis, i potrudi se da se ne nahvata prljavstina kad odlepis da bi mogao da zalepis nazad
:: da, prvi put to radim. Skino sam upravo 3 komada, i nema nigde šrafova. da nastavim dalje sa skidanjem :: :: ::
cek, cek, polako... Sto se tice firme ``Razer`` u globalu, u vecini slucajeva je prodavanje magle! Zato sam i namerno izdvojio samo jedan njihov proizvod koji je PROVEREN SVUDA U SVETU! Pored legendarnog MX-a, Deathadder je mis koji apsolutno zauzima isto takvo mesto, ko ne veruje neka se raspita... Sto se tice SS proizvoda, opet ponavljam u globalu... Samo cu ti reci da jako postujem tvoje postove, ali si ovde odvalio za medalju! Niko ne spori taj Inteli, ali aman, koliko je to star proizvod, koliki dpi ima, sta cemo sa veoma velikim ekranima i rezolucijama gde se trazi veliki dpi, da li mislis da je era miseva i razvoja tehnologije istih stala pre 10 godina(ko zna koliko) kada je napravljen doticni Inteli ? Gomila poznatih imena u svetu fps igara, konkretno cs-a koristi bas taj isti Inteli, ali, ali, sustina je navedena... Mislim da su sada neke stvari jasnije, takodje bilo koji mis bez SS ili Razer podloge od ravno 18-25e, ne vredi komentarisati....
:: ss i razer su imena, a kvalitet je nula, gledam moje 5hv2, g800 je vrh a cena je smesna, bravo gligo za podsecanje ljudi : :: :: inteli 3.0 vec 5 godina radi kao prvog dana, a desavalo se da 933 minuta igram cs bez prestanka : :: :: ne mora uvek da znaci ono - skupo pa dobr
E druze, odmah da napomenem da je bilo upuceno 100% u saljivom kontekstu, zato sto smo i pre raspravljali oko periferija, mrtav sam bolestan sa temp. ravno 39.5 stvarno se izvinjavam ako me je neko shvatio drugacije, aj bre Gliga poznajemo se... :DDD Spavao sam, pa sam tek sada lepo prelistao temu i video da se mozda i nisam izrazio najjasnije, kazem ti: Ne vidim na cio :DDDDD
:: Ma kakva svadja, nismo deca :: Pominjem uglavnom za one koji nemaju dubok dzep i za one kojima ne treba skupa stvarcica :: Ostali mogu da biraju kako vole i sta vole .
razumem ja sve, retko kada nesto shvatim pogresno :)
Igram na samsungu 2233rz , na rezoluciji 640x480, win sens 6, in game sens 3 mousefix ON i zakucani HZ na 120hz u igri :)
pazi ozbiljnije, nista neke javne lige i turniri (zbog vremena i obaveza na 2 posla) , head admin sam na clarion dust2, haha zanimljiva stvar, od maja 2011 do sada igram samo dust2 mapu i to minimum 2h dnevno (razvlacilo se do 933 minuta :D ) ovako neki miksevi sa svedjanima i nemcima i nekim manijacima koje navatamo na TS3
nesto planiram za sledeci WCG da prijavim ekipu, cisto da se kaze bili smo :)
a za razer i ss, imao sam DA, vrh je mis, ali moje misljenje je da ne mogu zbog 1 jedinog modela da kazem razer je vrh i ss je vrh zbog sensei-ja. Svaka firma ima po jednu zanimljivu stvar, i tako dodjem do price da cena i ime nisu uopste bitni u nekim situacijama.
E ovde vec ima smisla pricati, posto gomila debila igra i palamudi o periferijama(vidiiiiii imam SSSSSSSSSSS) a 90% njih igra na 60hz-a, ok sada se razumemo... Samo jos nesto, Xai je vrh proizvod ne Sensei... Znaci da zavrsimo pricu, jednom za svagda sto se tice miseva: MX518, G5, Deathadder, Xai. Rasporedjeni su po budzetu, jebeno nema vise ni mx-a ni g5 ali smo se razumeli...
:: razumem ja sve, retko kada nesto shvatim pogresno : :: :: Igram na samsungu 2233rz , na rezoluciji 640x480, win sens 6, in game sens 3 mousefix ON i zakucani HZ na 120hz u igri : :: :: pazi ozbiljnije, nista neke javne lige i turniri (zbog vremena i obaveza na 2 posla) , head admin sam na clarion dust2, haha zanimljiva stvar, od maja 2011 do sada igram samo dust2 mapu i to minimum 2h dnevno (razvlacilo se do 933 minuta :D :: ovako neki miksevi sa svedjanima i nemcima i nekim manijacima koje navatamo na TS :: :: nesto planiram za sledeci WCG da prijavim ekipu, cisto da se kaze bili smo : :: :: a za razer i ss, imao sam DA, vrh je mis, ali moje misljenje je da ne mogu zbog 1 jedinog modela da kazem razer je vrh i ss je vrh zbog sensei-ja. Svaka firma ima po jednu zanimljivu stvar, i tako dodjem do price da cena i ime nisu uopste bitni u nekim situacijama
da je mogao opusteno da nosi naziv mx518 II :) nisam probao mis i kad odem u KGB laktom ga gurnem sa stola haha :)
mozda znas sta je coolermaster-clarion dot com i koliko clanova ima i svi nesto pametuju i pitaju i smaraju a ja gledam i ne verujem. to za 60hz je jedna od glavnih prica :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.