point is this:iz cista mira mi se desi npr kas sam na faceu da mi se mis zapuca tj strana sama ide na dole i kad pokusam da je skrolujem ne reaguje ili kad pisem negde nesto ona linije gde oznacava gde pises sama se pomera u desno...i kad idem desni klik na desktop cuje se onako trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kao da neko brzo lupa u zvono..kako da to resim?
Velika vecina njih retarda(s`pravom kazem) koristi IE, pa su isto tako vecina problem resila prelaskom na FF, e sad znajuci kakav je raspad AF, nebih ni Miskovu teoriju zanemario.
Ja ionako koristim 10.02 flash, pa probaj da se degradiras, ne gubis nista, mozes samo jos da dobijes.
Zaglavljuje ti Space taster, ili ne zaglavljuje nego se tastatura zabaguje (crkava) s vremena na vreme. Ovo što si opisao se dešava kad pritisneš i držiš space.
Pazi to sto kazes moz` da bude skroz tacno, ali meni se desi jednom mesecno i to bas kad ne koristim tastaturu a imam jos Logitech G11... `Bem li ga...
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
:: Zaglavljuje ti Space taster, ili ne zaglavljuje nego se tastatura zabaguje (crkava) s vremena na vreme. Ovo što si opisao se dešava kad pritisneš i držiš space.
Ok, ako se dešava jednom mesečno možeš draditi jednostavan test. Otvori web stranicu i pritisni i drži space. Isto primeni i na ostale situcije kad te zeza.
:: Pazi to sto kazes moz` da bude skroz tacno, ali meni se desi jednom mesecno i to bas kad ne koristim tastaturu a imam jos Logitech G11.. :: `Bem li ga.. :: :: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka. :: :: :: Zaglavljuje ti Space taster, ili ne zaglavljuje nego se tastatura zabaguje (crkava) s vremena na vreme. Ovo što si opisao se dešava kad pritisneš i držiš space.
Ciko ciko... Znam ja zasto troluje... Pitaj miska, on ce iz prve pogoditi! Posto je stipsa, ja cu ti kazati... AMD grafa ti troluje... PS: Kad pocinjes da radis brate? :P :P :P
nista ne zaglavljuje nista ne diram citam npr na faceu nes i samo se to desi nznm...sranjola.probacu ove savete.hvala berzasi :)) AH OVAJ MIXER BI SAMO DA RATUJE NA BERZI....SHABAN :)kad cu poceti raditi?pa brate kad me budu zvali
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.