Pre neki dan sam bio kod lika koj ima neki noviji Mac, ne znam koji je u pitanju no to nije ni bitno, već razlog postavljanja ove teme je to što mi se strašno dopala tastatura za njega, a i miš je ok mada mi je mnogo nizak. Rekao mi je da su povezani bluetoothom (pošto su bežični). Mene zanima jel ja to mogu negde da pazarim (ukoliko ne košta preterano) i da povežem preko bluetooth usb adaptera. Ako neko zna gde ima i koja je cena bio bih mu zahvalan da to podeli sa nama.
zavisi sta je za tebe mnogo. Inace cena je oko 7500 tastatura, toliko i mis. Imas u istyle-u. Baci pogled na oglase na macserbia forumu. Mozda neko prodaje. Sto se tice bluetooth-a meni belkin sasvim dobro odradjuje posao. Na windows-u ti mis nece biti potpuno funkcionalan (imaces samo osnovne funkcije).
P.S. Vidi na kupujemprodajem. Mislim da neki lik prodaje tastaturu za 50 jura. Nova.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.