Kao sto naslov kaze gore vesti nema http://www.blic.rs/IT/329705/Epl-se-siri-na-jos-32-zemlje - ali-ne-i-u-Srbiju Ovo je sramota ajde sto koristis i ne koristis mac proizvode al da zimbabve i albanija tadzikistan dobiju mogucnost mi ne auuuuuuu Svi koji mrzite apple radovacete se svi koji ga volite tugovacete ali imajte u vidu jedno preskocise nasu zemlju srbiju a to nije dobro....
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sappiher LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470 LOGITECH G400
puca mi k*** što neće otvoriti svoju radnju ovde. Ni ne trebaju nam. Ko je bio u epl storu zna o čemu pričam. Sekta u pravom smislu reči. support normality
Prijatelju ovo nije tema da li su oni sekta ili najjaca sila u it. vec da nas zaobisla kompanija svetskih razmera a siri se u zemlje de mahom nema struje i gde glad vlada. Mene boli uvo sto se nisu dovukli ovde jer su trebali bar pre 10 godina da urade samo me boli da alabanija i druge skart zemlje napreduju a mi tap ta u mestu
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sappiher LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470 LOGITECH G400
:: puca mi k*** što neće otvoriti svoju radnju ovde. Ni ne trebaju nam. Ko je bio u epl storu zna o čemu pričam. Sekta u pravom smislu reči :: support normalit :: ::
Mnoge moje prijatelje, rodbinu i prijatelje od prijatelja ubili su 1999 TI TVOJI
CENJENI DRAGI JABUCARI....
A TI IDI LEPO U AMERIKU,LJUBI IH I MOLI IM DA TI POKLONE
IPAD 3 i IPHONE 4s.
PRODAJ SE ZA SAKU DOLARA, KAO I MNOGE PRODANE DUSE....
SRAMOTA JE DA PRODAJES DUSU DJAVOLU ZA 2 ELEKTRONSKA UREDJAJA...
asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380. audio- Pioneer A9, dayens Premium monitori, vufer JBL sub 135.
:: Kao sto naslov kaze gore vesti nem :: http://www.blic.rs/IT/329705/Epl-se-siri-na-jos-32-zemlje - ali-ne-i-u-Srbij :: Ovo je sramota ajde sto koristis i ne koristis mac proizvode al da zimbabve i albanija tadzikistan dobiju mogucnost mi ne auuuuuu :: Svi koji mrzite apple radovacete se svi koji ga volite tugovacete ali imajte u vidu jedno preskocise nasu zemlju srbiju a to nije dobro... :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Gh :: Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H :: 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Powe :: HD 6870 Sappiher :: LC Power Arkangel 850 W :: Samsung SyncMaster P247 :: LOGITECH G400
asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380. audio- Pioneer A9, dayens Premium monitori, vufer JBL sub 135.
:: :: Prijatelju ovo nije tema da li su oni sekta ili najjaca sila u it. vec da nas zaobisla kompanija svetskih razmera a siri se u zemlje de mahom nema struje i gde glad vlada :: Mene boli uvo sto se nisu dovukli ovde jer su trebali bar pre 10 godina da urade samo me boli da alabanija i druge skart zemlje napreduju a mi tap ta u mest :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Gh :: Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H :: 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Powe :: HD 6870 Sappiher :: LC Power Arkangel 850 W :: Samsung SyncMaster P247 :: LOGITECH G40 :: :: :: puca mi k*** što neće otvoriti svoju radnju ovde. Ni ne trebaju nam. Ko je bio u epl storu zna o čemu pričam. Sekta u pravom smislu reči :: :: support normalit :: :: :: ::
nije tuzna ali je veoma neprijatna vest .. pa svi nas preskacu kao da smo govance ..
a sto se Albanije tice .. po SVIM ekonomskim parametrima .. Albanija je trenutno jaca i naprednija od srbije .. pa ti stavi prs na celo
srbija nije bas zadnja rupa na svirali .. mi cak ni nismo na svirali ... pre ce biti da smo zadnja rupa na sviracu .. rupa koja vidi sunce samo kad se sagnes za 100e
Ljudi da li vam je jasno u bukvalnom smislu da umiremo, da nam nema spasa. Znaci ovo nema veze sa politikom. Pravoslavlje ce tonuti svce vise. Pogotovu Srbija, Srbiji je kraj blizu dok ce Rusija polako, temeljno biti sjebavana. Shvatite se da Srbiji i Srbima nema spasa.Ne nadajte se nicemu lepom od sada vise lepih vesti ovde nece biti. Moj je savet da svi odu odavde ali to i ne moram da savetujem svako ko zeli da uspe, naucnik, doktor bilo ko mora da ode preko jel ovde nema uslove. Ovde talenti umiru. Ne pricajte ko je kriv, krivi su nasi geni, jel tako nece proci ni Crnogorci ni Hrvati. Ovo je zemlja vecitog jada ljudskog bez perspektive zbog samog naroda i loseg pogleda naroda na zivot i sve oko nas. Nema politicke partije coveka, koji bi nas izvuku najsposobniji ovde bivaju napljuvani i proglaseni za lopove, isti u svetu opstaju i uspevaju kao najveci strucnjaci. Mislite sta hocete SRBIJA UMIRE, TJ MRTVA JE VEC, TO JE TAKO.
ali to sve nije bitno, totalno je nebitno, bitno je da da si uspeo da se ploce dokopas.. a sta ce biti sa srbima to je stvar rezije..
:: Ljudi da li vam je jasno u bukvalnom smislu da umiremo, da nam nema spasa :: Znaci ovo nema veze sa politikom. Pravoslavlje ce tonuti svce vise :: Pogotovu Srbija, Srbiji je kraj blizu dok ce Rusija polako, temeljno biti sjebavana :: Shvatite se da Srbiji i Srbima nema spasa.Ne nadajte se nicemu lepom od sada vise lepih vesti ovde nece biti. Moj je savet da svi odu odavde ali to i ne moram da savetujem svako ko zeli da uspe, naucnik, doktor bilo ko mora da ode preko jel ovde nema uslove. Ovde talenti umiru. Ne pricajte ko je kriv, krivi su nasi geni, jel tako nece proci ni Crnogorci ni Hrvati. :: :: :: :: EVGA-CORSAIR-Strictl :: ::
To sam ja, vi cete kupiti ono sto vam je servirano, od onih koji su vam blokirali online shioping da vam to prodavali. I bicete srecni ako i to imate da kupite inace necete imati nista. Jel takav je program Srbije. Jos ne vidite samo da je Srbija najslabija sada zemlja vojno i kako hocete. Znate zbog cega, ima najveci broj stanovnika koje je ojadila i o koje se ogresila i koji ne bi mrdnuli buljom za nju. Branili bi je policija i navijaci i to bi bilo Kosovo II. Dok bi za Hrvatsku sutra 3 miliona ljudi ustalo a ostale bi na stakama bauljali da je brane ako su nesposbni. Srbima mozes da uzmes i Sandzak i Kopaonik i sta god hoces to ce da se zavrsi sa 5 dana Mitinga i razbijanja Beograda i medjusobne tuce Srba. Defektni geni razumete, propast, sami sebe vodimo u propast. To je grozno kada shvatis da si pripadnik takve nacije, strasno saznanje da gledas kako 70% ljudi svojim razmisljanjem kopa ponosno svoju jamu. Postoji samo jedna dobra stvar u celoj nesreci, koja god i ma kolika da bude nesreca ovog naroda od sada se zna da je on sam kriv za to i sam sebi sudio i birao. Niste hteli NATO niste hteli ovo, Spremajte se. Ova teritorija je potrebna naprednijima.
Pa i bice sve manje tog fenseraja na kraju cemo biti pecinski ljudi za okolinu. Bar cemo tada biti simpoaticniji kada predjemo odredjenu granicu jadnosti i kada svi budu znali da smo niko i nista i kaznili nas zasto sto smo hteli da u 2 drzave koje su htele zapad ostavimo komunizam i zbog toga zapoceli dva rata iz koga smo dobili pola miliona Srba na traktorima u Beogradu i Srbiji.
Zalosne Sove iz zemlje Flok (vreca buva)! Zalopojke ovim povodom
23.06.2012. 01:20
status: user broj poruka: 10997
bile bi smesne, da nisu zalosne: gotovo je! Velike kompanije nas ``zaobilaze``! Pa niste valjda ocekivali da ce da ulazu kapital u nestabilnu drzavu, neizvesne najneposredije buducnosti (hoce li se ``srediti Kosovo`` ili ne, hoce li postati clanica EU ili ne, hoce li uci u NATO ili mozda, naprotiv, u neki novi Varsavski Pakt... od cega zavisi HOCE LI IH JOPE BOMBARDIRAT` ili nece?
Prst na celo, lepo napisa Codeus...
edit: bravo Sharky! Shyptarima odmah dajemo jedan kanton (moze i kurton, upotrebljen)...
:: kakvo bre otvaranje radnji, dejzane ne otvaraj ubuduce teme o eplu samo bezveze potpaljujes ove zatucane dokone mozgov :: :: :: Bitno da je tvoj mozak na visokom nivou razvoja, naučio si kako se koristi iPhone interfejs sačinjen od niza ikonica, i kako se pokreću igrice na mobilnom telefonu .)
bravo, bravo, prosto prosirena recenica je ocigledno maksimum tvoje mozdane aktivnosti, ajde sad lepo navuci tu kosulju nazad, svi dobro znamo kakvu...
Vlado tebi ovi svi account-i dodju kao licnosti? Svaka za sebe, pa kako se kad osecas sa tog accounta pises ili?
:: :: :: :: kakvo bre otvaranje radnji, dejzane ne otvaraj ubuduce teme o eplu samo bezveze potpaljujes ove zatucane dokone mozgov :: :: :: :: :: :: :: Bitno da je tvoj mozak na visokom nivou razvoja, naučio si kako se koristi iPhone interfejs sačinjen od niza ikonica, i kako se pokreću igrice na mobilnom telefonu . :: :: možemo samo da ti zavidimo, ALI - NA GLUPOSTI.
Ja sam reko da ovo nema veze sa proizvodima kompanije i koriscenje istih.Vec o tome kako smo OPET preskocene pa nek je to i apple.U srbiji ne postoji ni jedan oficijalni distributer ni za jednu firmu vec su svi predstavnici iz hrvatske,slovenije i drugih zemalja. Sto se tice politike zaobidji te me molim vas ne zivim u 1999 vec u 2012 tako ako mozete ponasajte se u tom skolpu. @Milunka sine jel ti znas da koristis njihove proizvode ? GAINWARD INTEL to je americko ako nisi znao tako da baci kompijuter to te je ojadilo 1999 ...molim te uozbilji se ovo nije politicki forum vec IT. @Codeus ovo sto si reko je BULLS EYE nazalost @Classified Ti barem znas sta je EVGA i koliko nudi ima nas koji isto znamo ali zato 95% nema predstavu sta je to i sta predstavlja @ilicstefan Brate ovde u srbiji NE POSTOJI ZALMAN sve se dovlaci iz slovenije nadji mi njihov fuull asortiman ovde osim jednog kulera i jednog zastarelog kucista... @Nemanja21 Morao sam da pokrenem temu jer se ovo tice o zaobilazenju naseg trzista da nije apple bio bi neko drugi nazalost.....Ali kako ti kazes nasi mozgovi su cudo
:: kakvo bre otvaranje radnji, dejzane ne otvaraj ubuduce teme o eplu samo bezveze potpaljujes ove zatucane dokone mozgov :: :: ::
idi u albaniju pa da vidis dal su napredniji ili bolji...sto ne menja stvari da smo dno dna,i genetski glup narod koji nije zasluzio mesto na svetskoj sceni,a upravo tako i prolazimo. Ali zaista ne vidim sta je to bitno ili strasno sto neki trgovac sa druge strane sveta nece uzimati profit ovde za svoj precenjeni proizvod? - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - AMD Phenom 2 1090t,Gigabyte 870A-UD3,4gb Exceleram 1800mhz,Sapphire HD 6870,2x2 TB Samsung HDD,NZXT m59
Prva stvar, koliko sam ja shvatio celu stvar tu blokira nasa drzava. PayPal nije dosao u Srbiju jer je prag za carinjenje minimalan, bio 25 evra, sada su valjda digli na 70 evra. Ako hocete komparaciju, Autraliji je prag za carinjenje 1000$ :), ostalim drzavama u Evropi se krece oko 100 evra. Kada se bude PayPal pojavio ovde, mozemo ocekivati i ulazak Apple-a i cele njihove plejade proizvoda. I da ako Apple udje u Srbiju, otvorice samo svoj store za Srbiju i nista vise, prodavnice hw-a ce i dalje drzati iStyle - Apcom koji je odavno otkupio ta prava.
I da sve povezujete na politiku, covek je samo hteo da pokaze gde smo,... A sto se tice nas Srba, svako ko necemu vredi je vec pobegao ili ce uskoro pobeci, zemlja u kojoj se gleda u kojoj si partiji je osudjena na propast,...
Na kraju ovo ce postati samo zemlja dobrog provoda (Bg), poljoprivrede i neke sitne industrije - nazalost.
... Koliko od vas uopšte koristi Apple proizvode ,pa da vam treba store? Ili se svi snabdevate od farmaceutske mafije koja uz Apple proizvode daje i antibiotike? Prema tome čemu kuknjava? Što neko reče nema paypal-a ,pa se snalaziš,a kamo li tek Apple stora...Uostalom otvori hrvatski ili makedonski nalog ,pa kupuj...neke kartice rade tamo...
P.S. jel zna neko kako da u osx lion-u osposobim zvuk ? (Realtek alc887 )(kextovi ne rade za moj msi h67ms-e23,barem ne ovi koje imam? :P )
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.