4G Dual Sensor System - 8200dpi Ambidextrous form factor Razer Synapse 2.0 enabled 9 programmable Hyperesponse buttons 1000Hz Ultrapolling / 1ms response time Up to 200 inches per second / 50g acceleration Approximate size: 124 mm / 4.88” (Length) x 63 mm / 2.48” (Width) x 36 mm / 1.42” (Height) Approximate Weight: 95 g / 0.21 lbs
Juce sam bas gledao ovaj model :) Dopada mi se oblik i uskoro planiram sebe da castim jednim Razerom. Najverovatnije ce biti Deathadder. Ako neko ima voleo bih da prokomentarise, ali ne na nacin kako to radi Nemanja :)
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
Kakav senzor covece, ovo sada prvi put vidim. Meni je mis lep, ali ima lepsih Razer-a kao sto su npr Mamba i Imperator.
Ja trenutno koristim Razer Copperhead i Logitech G700, svaki je dobar na svoj nacin, ali bih rekao da je Razer malo kvalitetniji od Logitech-a. A ko je razlupao Razer i presao na Logy, tu nesto nije kako treba...
Dobro pitanje. Na G700 nikada ne koristim vise od 1600dpi, isto i na Razer-u. Ali imas one okorele Counter Strike likove koji kazu da dpi nikada dosta.
ja mislim, u stvari znam da je previse cak i za te okorele Kanterovce koji ce ceo zivot da igraju cs al dobro.. a osecam da vlada hoce da ga kupi jer mu je lep na oko, a i ruku :)
:: Dobro pitanje :: Na G700 nikada ne koristim vise od 1600dpi, isto i na Razer-u :: Ali imas one okorele Counter Strike likove koji kazu da dpi nikada dosta :: :: :: :: za koj ce ti moj 8200dpi? :: :: :: ::
Ja koristim do 3000 dpi na G700, a mis kosta kao i G700 otprilike. Naga i Mamba su ruzne kao djavo.
Sto si polupao Deathaddera. Ja sam hteo njega ali ovaj G700 je mis kakvog nema. Ja opet ga kupujem kada rikne. Ovaj mis znam da ne bi bio kao Logitech meni ali je odmah posle njega i lepsi je od Deathaddera novi i savremeniji. Takodje mislim da bolje dapoboljsavaju druge funkcije nego 8000dpi. Kakav bi bio recimo aluminiumski mis. Ja ne mogu da se razdvojim od G700 jel je on i scroll mis najbolji. Odlepio bi od okretanja ovoga dok surfujem. Takodje neznam da li ima menjanje dpi u igri sto je bitna opcija jako.
:: Ja koristim do 3000 dpi na G700, a mis kosta kao i G700 otprilike :: Naga i Mamba su ruzne kao djavo :: :: :: Sto si polupao Deathaddera. Ja sam hteo njega ali ovaj G700 je mis kakvog nema :: Ja opet ga kupujem kada rikne :: Ovaj mis znam da ne bi bio kao Logitech meni ali je odmah posle njega i lepsi je od Deathaddera novi i savremeniji. Takodje mislim da bolje dapoboljsavaju druge funkcije nego 8000dpi. Kakav bi bio recimo aluminiumski mis :: Ja ne mogu da se razdvojim od G700 jel je on i scroll mis najbolji :: Odlepio bi od okretanja ovoga dok surfujem. Takodje neznam da li ima menjanje dpi u igri sto je bitna opcija jako :: :: :: :: :: EVGA-CORSAIR-Strictl :: ::
GROZOMORAN, JEDAN OD NAJGORIH, UZASAN. Nisam ja za te futuristic cyber opcije nikako. Ja sam za komplete vise tastatura mis G700+G510 ili G110 ili G19 ili Razer Tron mis i tastatura ili tako. Ali da mi se svi sve, ovako ne. Ali u svakom slucaju volim tako dobre stvari ali da su sa ukusom. Ili steelseries 6gv2 i ikari. Tako ja komplet volim da uzimam. Od toga mi je G komplet logitecha najbolji ubedljivo za moj ukus. Mada je 6gv2 odlicna tastatura. Mana nema svetlo. Da nemam nista verovatno bi isao na Razer Tron. Ali trajace ovo godinama jos.
onda imas ukusa.. ja recimo volim malo da izmixujem, npr.G700 ili deathadder i 7G:)
:: GROZOMORAN, JEDAN OD NAJGORIH, UZASAN :: Nisam ja za te futuristic cyber opcije nikako :: Ja sam za komplete vise tastatura mis G700+G510 ili G110 ili G1 :: ili Razer Tron mis i tastatura ili tako. Ali da mi se svi sve, ovako ne :: Ali u svakom slucaju volim tako dobre stvari ali da su sa ukusom :: Ili steelseries 6gv2 i ikari. Tako ja komplet volim da uzimam. :: Od toga mi je G komplet logitecha najbolji ubedljivo za moj ukus :: Mada je 6gv2 odlicna tastatura :: Mana nema svetlo. Da nemam nista verovatno bi isao na Razer Tron. Ali trajace ovo godinama jos :: :: :: EVGA-CORSAIR-Strictl :: ::
Lepsa je 6Gv2. Mada neznam ako CORSAIR napravi crnu tastaturu bice to boli glava. 7G mi je malo starinska zbog onog sto se spusta mada bi pre nju uzeo nego Cyborg ili BlackWidow ili tako. Vidi Tron komplet kakav je
Ja bi recimo voleo da naidjem na nekog lika kome trebaju pare a da ima G19 i da mu dam moju i dodam pare. Samo bi morao da znam da je ocuvana kao moja i da nema problema Software ili hardware jer moja radi perfektno. Odlicna tastatura. Znas ono kupis i radi sve na njoj i ne mislis o tome vise. - - - - - - - - - - - - - - - EVGA-CORSAIR-Strictly
Kako bre neko moze toliko da ulaze u te periferije, pa ima 8 meseci u teretani recimo da se uplati, ili bilo kakav pravi sport, ja se cak cimam da dam i 2000 dinara za novog misa, pa sve to odlazem, jer mi mnogo para za takvu glupost, jbt....
AMD Phenom II 960T 3.5Ghz MSI 870S-C45 Patriot 2x2GB DDR3 1600MHz WD3200AAKS 320GB WD10EARS 1TB Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 OCZ MXS-PRO 600W Windows 7 RTM 7600 64-bit
:: za koj ce ti moj 8200dpi? :: mis je skup do besvesti kao prvo, a mislim da je to i dovoljno.. :: :: ::
Pa nije to za godinu dana. Periferije traju 5 god dobre, kao i napajanje i kuciste. Ja ne volim kada neko da za misa 100e a za tastaturu 20e. Bolje uzmi G110 i misa od 50e.
Pa cuo sam ja da samo lepo izgleda isto inace da mu sve ima neke bagove i nedostatke i nesto sto se pokajes. Naravno nadje se nekome i radi. Ali izgleda na oko lep i upicanjen. Vidi se da nije jeftin. Ali im fali neki iznzinjer ocigledno za to unutra da bolje odradi. Ali zato ubijaju od kesa i imaju reklamu i sajt privlacan i njihova ciljna grupa su tinejdzeri. Americki boigatasi koji se bacakaju ako im ne kupe sta izadje novo. Ima onaj mali sto kao review radi uvek, mislim za sebe. Pa uzme jednu stvar pa je frljne preko glave, pa drugu, ne to, ne to, e ovo i onda krene da prica, a debili prasac nalozen na razer, sve ima njihovo, razbacano po sobi onako. Da sedi prepun led dioda i u mraku i igra igre. Nece neko ozbiljan da kuca na razeru, uzedje steelseries lepo i radi danju, nocu spava i gotovo.
Citao sam i ja na stranim forumima kakve sve ljudi imaju probleme sa Logy G700, a meni radi normalno vec godinu dana. Inace kod Razer-a se cesto izbaci update firmware-a ukoliko je trenutna verzija losa. I samo flesovanje novog je izuzetno lako (radio sam jednom na Copperhead-u) i cesto resi problem.
Pa citao sam ja isto probleme nema modela i firme koji nemaju problem. Ali nema ucestalog problema nekog. Ovde svi ljudi su ja mislim kod nas zadovoljni sa njim.
ja samo verujem u deathadder jer ljudi koji kupuju godinama razer bukvalno hvale samo njega i mambu, za sve ostale najopustenije kazu da su krs.. ja sam se uverio jednom kad sam imao NAGA, mis kosta 80eu, nemam pojma zbog cega, ja sam ga kupio za 2.500 novog i mislim da toliko i vredi..
:: Pa citao sam ja isto probleme nema modela i firme koji nemaju problem. :: Ali nema ucestalog problema nekog. Ovde svi ljudi su ja mislim kod nas zadovoljni sa njim :: :: :: :: :: EVGA-CORSAIR-Strictl :: ::
prvo mi se nije svidelo kako mi stoji u ruci i bukvalno posle dva dana intezivnijeg koriscenje prolupo mi levi klik, odnosno mikro prekidacu se skratio hod za pola i postao manje vise neupotrebljiv. dal mi je zapao neki falican primerak il sta ne znam, ali od tada imam antipatiju prema razeru :)
meni su na nagi zaskripali tasteri od trenja plastike...
:: prvo mi se nije svidelo kako mi stoji u ruci i bukvalno posle dva dana intezivnijeg koriscenje prolupo mi levi klik, odnosno mikro prekidacu se skratio hod za pola i postao manje vise neupotrebljiv. dal mi je zapao neki falican primerak il sta ne znam, ali od tada imam antipatiju prema razeru : :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.