Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
help help help.....
STRANA 1 OD 1
saladin help help help..... 09.06.2012. 17:56 T46159

status: user
broj poruka: 229

poz raja imam jedan problem i nadam se da mi mozete pomoci iz nekih razloga previse komplikovanih za obljasniti potrebno mi je napaje za lezece kuciste u slim varijanti......slicno ovom http://www.hipo.com.tw/power-203.htm znaci potrebno mi je da ima atx v2.0 ili 2.3 konektore i vise 300 w ostalo sve je nebitno dali neko zna gde bi to mogao nabaviti kupiti ....etc etc....ili ako neko ima ovako nesto polovno a isparvno a prodao bi neka se javi na mail.....pozdrav i hvala unapred...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Stripy Re 09.06.2012. 18:23 #423751

broj poruka: 4163
Novo nećeš naći nigde, to je sigurno. Eventualno da ga odneseš kod nekog proverenog majstora koji servisira napajanja.

saladin nismo se razumeli... 09.06.2012. 22:22 #423864

hvala strip,y ali nije u pitanju to napajanje sa linka njega sam dao samo kao referencu kako izgleda ja googlao i izvrteo pola radnji u bg niko nema lowprofil napajanje za lezece kuciste... pa zato pitam ako neko ima iz nekog lezeceg... low profil... ili ako zna gde ima da se uzme novo takvo.....

ikaiaki re: 10.06.2012. 10:40 #423998

broj poruka: 316
nešto ovako: http://bit.ly/MYk1TQ
codeus Re: re: 10.06.2012. 11:00 #424002

broj poruka: 4054

to je za IBM kucista lezeca koja nisu bas slim ..

saladine bolje baci sliku kucista koje imas .. pogotovo deo gde ide napajanje .. mada moja preporuka ti je da se manes potrage za svetim gralom .. jeftinije je promeniti celo kuciste

:: nešto ovako: http://bit.ly/MYk1TQ
saladin ma menjam celo kuciste jbm mu ..... 10.06.2012. 12:14 #424014

u pravu si codeus.... to je neko hp .... i nema leba da se nadje odgovarajuce napajanje za njega osim sa istog takvog hp....hvala raja na pomoci odoh da googlam da vidim sta ima od lezecih slim.. da se uzme novo sa napajanjem... pozdrav i svako dobro.....

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs