imam opciju da uzmem za ove novce ovo cm 690 kucite pa vredi li,kucite je donekle modovano doduse ima portrebuza doradom,za te pare kuciste i 2 venta bez napajanja i cm 4in3 pogledajte slike:
morao bi jos da ulozis, tipa sprej, smirgle i tamo gde je lepio pleksi, tu bi mu stavio onaj sundjer za izolaciju zvuka, cisto zbog lepseg estetskog izgleda, da se pokriju greske a pozadi gde je isekao honeycomb za vent, tu smirgla, sprej i fan filter bi isao. Ti valjda najbolje znas da li ti se isplati cimanje.
Devetogodisnja devojcica namazala se kremom iz Oriflame-a, koja podmladjuje 10 godina i vratila se u p***u materinu...
stekaj josh malo i kupi novo....ovo neshto sumljivo modovano.....imam 690II kod ovog keca mislim da nema otvor za EPS kabal koji bi trebalo da ide pozadi...pa na vrhu da se vrati i ubode u plocu.....taj otvor mislim da nema kod keca....bolje batali ovo...
Nemoj da se ljutis, ali ne bih ga uzeo ni da ga neko pokloni. Izgleda jako ruzno, plus sto bi morao dodatno da ga prepravljas (osim ako ti ne smeta da izgleda nakaradno) A te ventove sto su ofarbani bih bacio u kantu, em su CM djubre em ko zna koliko je farbe uslo unutra.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.