Odlucio sam da zamenim A4 TECH X-748K pre nego sto krenem da igram Max Payne 3. Da li postoji neki kvalitetniji mis za 2000din a da nije iz a4tech x7 serije? Vazno je da misonja ima dobar skrol jer mi se na dva zadnja misa on brzo kvario.
p.s. Znam da ima dobrih miseva za 30-ak i vise evra ali ja trenutno mogu da izdvojim samo 2000din.
Tokom leta bi trebalo da se pojavi Deadlight za xbox i expansion za Trine 2. Nadam se da ce prva igra da izadje za pc jer mi se bas svidjaju platforme kao sto su Trine i Limbo.
i ja sam hteo da zamenim ovog matorg misonju od 800dpi(opticki) ali nema drugih proizvodjaca(povoljnih), a ovi a4tech x7 su jos i poskupeli, a ja hteo maksimalno do 2k da izdvojim ili manje xD za misha sa oko 3000dpi laserski.....
AMD Phenom II 960T 3.5Ghz MSI 870S-C45 Patriot 2x2GB DDR3 1600MHz WD3200AAKS 320GB WD10EARS 1TB Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 OCZ MXS-PRO 600W Windows 7 RTM 7600 64-bit
Ovaj A4 TECH X-748K koji imam radi super sa a4tech podlogom ali skrol je od pocetka bio neprecizan. Pre njega sam imao neki gigabyte-ov na kome se se skrol pokvario posle par meseci koriscenja. Uzeo bih ponovo a4tech-ov mis ali neki drugi model ako nema problema sa skrolom npr.A4 TECH XL-750BF.
misevi imaju problem sa skrolom..... evo ja imam x710BH i brljavi mu skrol, mislim extra je mis stvarno i svidja mi se anti-vibrate funkcija ali ima tu manu i cuo sam za jos slucajeva gde se sjebo skrol takodje kod a4tech-a, ali dobro nije to toliko strasno (srecom imam skrol na tastaturi .D)
Case: CM 690 (Cooler master) Motherboard: GA-790XT-USB3 (gigabyte) Proc: Phenom II x6 1055t + CM hyper 212evo Graphic card: gigabyte 6870 RAM: 2 x 2GB DDR3 @ 1600MHz (patriot) HDD: WD 500 GB + external hard drive 1TB Psu: axp 630w
@sasa035 COOLER MASTER Storm Xornet mi deluje kao mali mis a ja imam velike sake @x3msvabo video sam temu na berzi u kojoj su se ljudi zalili na a4tech skrolove pa sam zbog toga odlucio da uzmem misa od nekog drugog proizvodjaca.
tj. točkićem na 748K, koji sam rešio podmazivanjem jednog kraja osovine točkića uljem za lanac bicikla (samo sam ga podmazao krpicom, nisam sipao, da ne bude zabune), a drugi kraj sam izolir takom `fiksirao` i posle toga nikakvih problema.
Ako imaš Storm Hornet za te pare uzimaj. Jeste mali ali je pravljen za claw stil držanja i ako tako držiš, što je 90% nas, nećeš naći bolji miš ergonomski. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
@DmasteRNo1 cistio sam ga pre par dana i nije pomoglo. sutra cu ponovo da ga otvorim pa da pokusam nekako da popravim skrol
@Daum Izgleda da je to jedini solidan glodar do 20e ali plasi me to sto je mali. Niko nije ostavio komentar na itsvet-u a izgleda da ga ni na pcberzi niko nije koristio pa ne bih voleo da rizikujem sa firmom koja nije poznata po pravljenju miseva.
@Radec33 deluje ok ali zaobisao bih gigabyte miseve jer mi se pre par godina na slicnom modelu brzo pokvario skrol
@SkyFire mozda bih i sakupio pare za Logitech MX 518 da ga jos uvek ima u prodaji ali siguran sam da ne bih uzeo taj polovni sa bench-a. Izgleda da cu morati da skupim jos para ili da uzmem CM Storm Xornet. Hvala i tebi Sky na savetu.
Ali mis ti je pod garancijom. Razumem te svakako,hoces novo,svoj gazda da budes.Ispravno,znam kakav je osecaj ali mi je nekako krivo da ne uzmes tog misonju jer je vrhunski. Ja sam ga kupio kad se pojavio,evo i dan danas fercera kao od prvog dana. Sta da ti kazem.Mis je legenda :)
1300 din..Dzabe veruj mi..Mozda skines jos malo hehe.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.