Tamo sam i nosio,tj i dalje je tamo,i jednostavno ne mogu da ga nabave,kazu da pokusam preko neta negde da nadjem pa da se naruci iz inostranstva,mada za sad nisam nasao nista
jbg, koliko ti se to isplati je pitanje.. sta koristis na njemu? stampanje u boji, a skener?
:: Tamo sam i nosio,tj i dalje je tamo,i jednostavno ne mogu da ga nabave,kazu da pokusam preko neta negde da nadjem pa da se naruci iz inostranstva,mada za sad nisam nasao nista
Ma da i ja sam razmisljao o tome koliko se isplati,al opet koristim i stampanje u boji, i skener, i fax.A nasao sam glavu preko za otprilike 50ak eur pa cu videti da li da narucujem,ako ne uspem ovde da nadjem.
mislim da imas hp-ov fax sa stampacem i mislim copier-om za 70ak eu, tako da vidi
:: Ma da i ja sam razmisljao o tome koliko se isplati,al opet koristim i stampanje u boji, i skener, i fax.A nasao sam glavu preko za otprilike 50ak eur pa cu videti da li da narucujem,ako ne uspem ovde da nadjem.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.