htio sam da upitam nesto, posto vise nisam mogao da podnesem buku koji je pravio vec fabricki stavljen ventilator odlucio sam da kupim CM Turbine Master pa sam skoknuo do Zagreba malo u soping..kada sam skinuo vec postojeci ventilator primjetio sam da u napjanju nije bio CM vec neki marke ADDA..e on se cuo kao usisivac zavisno od grejanja napajanja i ja tako postavim ovaj Turbine Master koji radi na 800RPM, i sad sve imam osjecaj da on ne hladi dobro napajanje posto se onako poprilicno grije i vruc je. kada stavim prste na mrezu koja se nalazi odpozadi..e sad zamolio bih vas da mi odgovorite da li je dovoljno 800 obrtaja da bude tiho i fino bez obzira sto se napojna grije ili to tako treba ?
CPU: AMD Athlon II 445 GPU: Gigabyte 5870 SOC RAM: Kingston HiperX 2x2GB 1066mhz MBO: Gigabyte 770-DS3 PSU: CM GX-550W HDD: 2xSamsung F3 Spinpoint RAID0 CPU COOLER: CM V8 HP CASE
Naravno da tako ne treba, kad menjas kuler na napajanju uvek biras neki priblizne brzine, eventualno nesto sporiji. Taj sto si kupio pretpostavljam da je vise nego duplo sporiji od starog i ne moze tako dobro da ohladi to govance od napajanja, ako vidis da se preterano greje sad kad udare vrucine ostaje ti samo da stavis neki drugi.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.