Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Par pitanja
STRANA 1 OD 1
Hajduk Par pitanja 31.05.2007. 00:09 T4567

status: user
broj poruka: 114

Hajduk
Imam par pitanja pa da pocnem:

1.Koja je najbolja termalna pasta koja lako moze da se nadje kod nas. Vidim da ovih cooler master pasti ima na sve strane od 200-300 pa do hiljadu dinara.

2.Da li neko zna gde mogu da nadjem providne stranice za chiftec DG seriju i GX seriju.

3.Gde da nadje culer 9x9cm sa plavim led diodama. Da treba mi 9cm kuler, a ne 8cm posto ovih osmica ima na sve strane, a kad god trazim 9-ku oni mi pokazuju 8-cu. Poludecu

Hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Oglasnik Pasta i jos ponesto... 31.05.2007. 04:41 #20591

broj poruka: 726
1.Ne znam koja je najbolja,ranije su himne pisali o Arctic silver 5...Posto sumnjam da ces je naci,preostaje ti to sto je dostupno.

2.phoenix,Gigatron,List computers...

3.nova computers,webhouse...

vampirbg Re: Par pitanja 31.05.2007. 15:09 #20616

broj poruka: 711
:: 1.Koja je najbolja termalna pasta koja lako moze da se nadje kod nas. Vidim da ovih cooler
:: master pasti ima na sve strane od 200-300 pa do hiljadu dinara

Arctic Silver 5... Mislim da sam je video u Imtelu pre neki dan... Najbolje je da ih povremeno zoves posto se pojavi s vremena na vreme... Takodje, u HGSpot pise da imaju, ali kad ih nazoves kazu da je nestalo... Mozda i oni dobiju...

:: 3.Gde da nadje culer 9x9cm sa plavim led diodama. Da treba mi 9cm kuler, a ne 8cm posto
:: ovih osmica ima na sve strane, a kad god trazim 9-ku oni mi pokazuju 8-cu. Poludec

I ovo sam video u Imtelu... Doduse nisam zapazio da li je osmica ili devetka, ali imaju gomilu sarenih kulera sa diodicama (koliko sam uocio uglavnom CM i TT), neonke i sl.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs