Skoro sam kupio ovaj model i zadovoljan sam. Fotografije štampa, možda malo punijih boja, ali se u PS može regulisati osvetljenost, te se dobije prilično korektna fotografija. Cena oko 15.000 dinara.
bilo je gomila prica o color laserima ... to nije za kucnu upotrebu .. (cena odrzavanja i troskova kao kod CB lasera)
a pogotovo za hebeni fakultet .. platio si im skolarinu neka ti obezbede nesto ..
svaki color laser u kucnoj klasi moze da odstampa 5000-7000 listova pre nego mu ode drum .. ili drugim recima provuce 3-5 setova ketridza i onda ti je isplativo da ga bacis .. jer ces za cenu druma moci da kupis drugi nov stampac
tako da pamet u glavu .. nema dzaba stampanja ni drugaricama .. prvo pusenje onda stampanje ...
Pa kako sam cuo negde je oko 1500 din po toneru - ili gresim? jovancic: jesi punio vec ketridze? codeus: onaj zadnji tvoj predlogi je ne mestu - bez toga ne mere :-) Stripy: jel taj isplativiji i bolji od ovog? Jos cu da razmislim. Zbog hebene cene odrzavanja istog mozda cu uzeti CB - a verujem da moje potrebe i taj bi zadovoljio.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.