E ovako imam Lc power v 2.31h i ventilator na njemu je poceo da mi bruji posle 15 meseci upotrebe. Na pocetku kad upalim komp bruji pa se posle nekog vremena smiri ali nije to to opet bruji. Sta je vas predlog da menjam ventiltor ili da probam da ga sredim nekako. Inace napajanje sam usisavao i vodim dosta racuna o njemu mada prasina se uvek skupi pa mozda je i ona uticala malo na to.
onda je još u garanciji-nosi na reklamaciju. Ako nije u garanciji, mislim da ti je bolje da staviš drugi vent nego da taj podmazuješ i budžiš, jerako je baš pred riknjavanjem-podmazivanjem ćeš ga utišati samo na kratko. Samo vidi oznaku pa traži isti ili sličan...
Ne znam kolika mi je garancija moram da proverim posto sam uzeo LC power Kuciste zajedno sa napajanjem. Ali jbg ne znam da li bi mi priznali garanciju zbog brujanja ventilatora. Pa na kraju i videcu ako prodje prodje. Ventilatori nisu skupi zar ne ....
i trebalo bi da priznaju ako se baš čuje.Samo odnesi u servis i lepo ih zamoli da pogledaju pa će ti možda uvažiti i zameniti ili srediti vent.I nisu skupi novi obični ventovi, a u svakom servisu ih imaju mali milion i novih i polovnih...Prvo nađi garanciju pa onda pravac-servis.
Sta znam oni su mi korektni uvek bili pa ono imam radnju i servis blizu gajbe pa cu im odneti u krajnjem slucaju.Hvala ti na odgovoru u svakom slucaju. Mada hteo sam da cujem misljenje da znam sta da radim. Ali opet na servisu niko mi ne garantuje da oni nece da ga podmazu i treba cekati odredjeno vreme da se to sredi mada nesto moram da preduzmem a to ce biti servis za pocetak.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.