... Meni je na Win7 32 Ultimate opušteno šljakala u DScaleru... Trebalo bi isto tako da šljaka na Win 7 64, ako radi DScaler. (do sada nisam probao) DScaler ima sopstvene drajvere za masu tjunera.
`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
Nece na Win7 x64 ,probao sam par leadtek drivera i nece (unknown device). treba mi za capture sa VHS ,posto se BT878 bolje snalazi sa starim VHS kasetama od novijih tv karti ,tj prenosi normalnu sliku iako je traka ,malo osteccena ili seta.Stavio sam na XP ,ali reko cisto da vidim da li neko ima na win7x64 ultimate.
:: ... Meni je na Win7 32 Ultimate opušteno šljakala u DScaleru... Trebalo bi isto tako da šljaka na Win 7 64, ako radi DScaler. (do sada nisam probao :: DScaler ima sopstvene drajvere za masu tjunera :: :: `Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Sopran :: ::
Uspeo sam da poteram BT878 uz pomoc neke kombinacije drajvera Pinnacle i Leadtek, ali moram da pregledam ponovo sta sam radio pa da ti kazem. Znalo je da bude problema sa capture softverom, nije htela da radi sa bilo kojim programom.
U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti!
pre instalacije uz pomoc Driver Signature Enforcement Override-a pokreni u win u test modu i dozvoli instalaciju drivera, bitno je da pravilno uneses parametre kartice tokom instalacije kako bi drajveri bili uspesno modifikovani. Probano vise puta sa leadtek 2000xp deluxe karticom (doduse uvek na amd masinama, ako ima neke veze...) Radice TV i snimanje, ali ne i daljinski i radio tuner
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.