Kupio sam i ja to napajanje, ali sam vodio računa da uzmem sa 80 bronze sertificatom, jer u tom je `caka` kad se uzme potpuno isto napajanje, ali bez te oznake sertificata ima slabiju amperažu na 12 v grani, kod mene je 25A i 27 A.
:: :: Kupio sam i ja to napajanje, ali sam vodio računa da uzmem sa 80 bronze sertificatom, jer u tom je `caka` kad se uzme potpuno isto napajanje, ali bez te oznake sertificata ima slabiju amperažu na 12 v grani, kod mene je :: 25A i 27 A :: ::
Idi na LCpower. Ovaj Ciftek se kod mene barem nije proslavio po pitanju efikasnosti, ovaj GX550w CM je stvarno smece.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Pozdrav :: :: Koje napajanje od ova tri bi najbolje odgovaralo za :: :: LC Power LC6650GP3 V2. :: Chieftec CTG-600-80 :: Cooler Master GX 550W :: ________________________ :: :: Gigabyte GTS450 1GB DDR :: ASUS M4A88T- :: Athlon II X3 455 3.3GHz :: KINGSTON 2GB DDR3 1333MH ::
Kupio bih neko novo napajanje za sadasnju konfiguraciju,a kasnije bih presao na neki AMD sa 4 jezgra i malo jacu grafiku do 100 evra,izvkao sam neka ova napajanja sa foruma pa sta mi predlazete ?
P.S. Nikad ne bih overlokovao procesor i graficku i sve bi radilo na fabrickim podesavanjima,pa mi ne bi trebala neka dodatna snaga :)
I ne bih bas puno bacao para na njih,mozda nekih 8000 din :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.