Pozdrav svima resio sam da se ponovim novim napajanjem i kucistem iz potpisa,al imam jedno pitanje.kod ovog mogularnog SS ima 5 mesta za molexe i sata prikljucke i 2 mesta za grafike.tako da meni fali ili 1 kabl za molexe ili jedan kabl za sata posto sam dobio ukupno 4??dal neko ima isto napajanje i dal moze da mi potvrdi da je to normalno ili je meni definitivno zapao jedan kabl manje?napominjem napajanje je bilo novo neotpakovano u celofanu.hvala svima
AMD A6 3670K@3.6Ghz@TT Frio OCK ASUS F1A75-V PRO 2x4GB DDR3 1600Mhz Exceleram E30122B ATI HD6530 Fractal Design Define R3@Seasonic 520GM Mushkin Chronos 60GB,2x2TB WD Green Xonar DX Altec Lansing FX4021 2.1
Imam i ja isto napajanje (bilo u celofanu). Takodje sam dobio 2 SATA kabla i 2 MOLEX kabla (na svakom ima po tri konektora). Ako pogledas, na kutiji pise broj konektora koji se dobijaju uz 520GM, 6 SATA i 6 MOLEX, sto i smo i dobili. Zaista jedno mesto na napajanju ostaje nepopunjeno, izgleda da tako treba (nisam ni ja primetio dok nisam video tvoj post .) )
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.