Pa i ja sam na toj strani ali dvoumim se jer imam bezicnog misa ali opet bolje 2 u 1... A i zbog jedne stvari se dvoumim zbog duzine od 50cm...Mada logitech je logitech...:D
I uzeh Rapoo-a em je malen (doduse ja sastavaljam maleni HTPC) em hvata sa velike udaljenosti.
Logi je ruzan do zla boga a uz to je 10E skuplji od Rapoo-a...
E da umalo da zaboravim MS-a on je dobar ali je nekako cudno malen tj. da budem precizniji nije ni mali ni veliki ali kao da mu nesto nedostaje da bi bio potpun... kvalitet izrade je boljni od Logitecha.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: definitivno. Kupujem sutra i delim utisak :: :: ::
jedino da mu kupis tamo tog Rapoo-a i posaljes u Srbiju @buyer ne znam koji ti domet treba ali ne ocekuj preko 5m.. isti djokica i za Microsoft.. ne znam samo za ovaj Rapoo (kog nema kod nas)
:: Nemoj ovog Logitecha... dvoumio sam se izmedju njega i ovoga :: http://www.youtube.com/watch?v=6axoZLfwjZ :: http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=VQYothEF28 :: :: I uzeh Rapoo-a em je malen (doduse ja sastavaljam maleni HTPC) em hvata sa velike udaljenosti :: :: Logi je ruzan do zla boga a uz to je 10E skuplji od Rapoo-a.. :: :: E da umalo da zaboravim MS-a on je dobar ali je nekako cudno malen tj. da budem precizniji nije ni mali ni veliki ali kao da mu nesto nedostaje da bi bio potpun... kvalitet izrade je boljni od Logitecha :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: definitivno. Kupujem sutra i delim utisak :: :: :: :: :: ::
Tastatura je ok, mislim performance odziv,domet i baterija (koliko sam cuo) a kvalite je 0. Ja imam neku no name tastaturu koju sam dobio uz komp i kvalitetnija je definitivno, sami dugmici. A inace znaci su lepljenji, plastika sr#nje i da nema logitech znaka (koji je nalepljen) nikad ne bih rekao da je Logitech. Jbg tako nam i treba kada shkart dolazi kod nas, nema sanse da je i za zapadno trziste ista. Sve u svemu bolju nisam mogao da nadjem ali se nisam ni pokajao. Sluzice. Eto buduci kupci cisto da znaju. Caos!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.