Potrebna pomoc oko odabira manje wireless tastature?
STRANA 1 OD 1
bojke1
Potrebna pomoc oko odabira manje wireless tastature?
16.04.2012. 17:36
T45256
status: user broj poruka: 479
Pozdrav.Zbog prostora mi je potrebna manja wireless tastatura pa sam gledajuci na netu izbor suzio na ova dva modela logitech k340 i k360.Inace do sada sam koristio wireless komplet logitech mx3200 laser i bio sam zadovoljan kako radi mis i tastatura ali bih zamenio tastaturu samo zbog velicine. k340 link http://www.itsvet.com/proizvod/logitech-wireless-keyboard-k340/comp_comp_keyboard/31/770
Na netu vidim da je k340 skuplja u odnosu na k360 i to za oko 10 eura pa me zanima u cemu je prednost k340 u odnosu na k360?Ako moze neko da mi odgovori. Znaci trebala bi mi neka manja tastatura koja ima mali hod kao tasteri na lap top-u i da ima solidan domet. Moze i neki drugi model da dodje u obzir a da ne prelazi 35 eura sa cenom. Svaka preporuka dobrodosla.
Za K360 nemam pojma, ali imam K340 i zadovoljan sam.
To mi je sekundarna tastatura, zakačena za HTPC, kvalitet je sasvim OK, imam je možda manje od godinu dana, još su u njoj baterije koe su došle s istom. Nisam je probao za igrice, za sve ostalo fino radi.
Žao mi je samo što se posle nekog vremena pojavila K400 koja bi mi mnogo više pasovala:
Kod K340 hod nije baš plitak kao kod laptopa, plići je od klasičnih tastatura, ali je meni prijatniji nego na laptopu. Što se dometa tiče, nekih 4m od računara lepo radi, dalje nisam probao :)
Ono sto bi meni vise odgovaralo je da je tastatura wireless posto dosta gledam filmove na platnu pa mi je potreban mis i tastatura koji su wireless. U sustini mi je bitno da je tastatura pre svega mala,da ne ide puno u sirinu jer nemam dovoljno prostora za tastaturu i mis ako stavim standardnu tastaturu. E sad vise mi je potreban wireless mis koji imam iz kompleta mx3200 laser za pustanje filmova iz kreveta a sto se tice tastature bilo bi pozeljno da i ona bude wireless ali i ne mora ako je neka zicna tastatura dosta bolja od wireless-a.Igrice nesto preterano i ne igram.Vise surfujem po netu i gledam hd filmove. Za te potrebe mi treba tastatura.
:: Da se igras :: :: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka. :: ::
Znaci treba mi neka tastatura koja ne ide mnogo u sirinu,tacnije nema standardnu sirinu.Da bih mogao da koristim mis nesmetano a ne kao na slici da moram uvek da iskosim tastaturu da bih mogao nesmetano da kucam. Ali koliko sam gledao za novac do maksimalno 35 eura i nemam neki veliki izbor. Od wireless-a k340 ili k360,mada me interesuje koja je bolja od ova dva modela i zasto je k340 skuplja deset eura od modela k360? I od obicne a da nije standardna dolazi u obzir k300. Naravno da imaju kraci hod tasteri od standardnih tastatura.
Prelomio sam i najverovatnije cu uzeti logitech k360 wireless tastaturu.Mislim da ce zavrsiti posao za ono sto mi treba.Mislim da u tom cenovnom rangu i nemam neki izbor jedino k340 ili k360. Mislim da mi je k360 bolji izbor plus je i jeftinija nekih deset eura od k340.
Najverovatnije idem danas da kupim k360.Kolika se garancija daje na logitech tastature?Ako neko zna da mi kaze.Vidim da se negde daje 2 a negde 3 godine. Sad sam probao sestrinu tastaturu logitech k300 koja je siroka tacno 40cm a moja mx3200 je siroka tacno 48cm.I sirina k300 od 40cm mi u potpunosti odgovara da mogu nesmetano da koristim mis.Mislim da je i k360 siroka tacno 40cm tako da ce mi u potpunosti odgovarati.
Ja sam juce kupio logitech k360 i za sada ovako na prvu ruku mogu reci da je tastatura dosta dobra.Tasteri imaju plitak hod.Svidja mi se sto ima razmak izmedju tastera.Ali pravu sliku o ovoj tastaturi cu imati posle nekog duzeg koriscenja i privikavanja na istu.Sada definitivno imam dosta prostora za koriscenje misa obzirom da je ova tastatura 10 cm manja od mx3200 sto se tice sirine.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.