vec treci X7-7xx (razliciti modeli) mi pravi isti problem. neko vreme radi normalno i odjednom scroll pocne da brljavi. nije zaprljan. da li se jos nekom desilo ili ja nemam srece? ___________________________________________________ http://img810.imageshack.us/f/useyourcpu.jpg/
A4-G10-770L - slican problem, posle par meseci koriscenja prilikom skrolovanja na dole, ponekad ubaci na gore i obrnuto... Jezivo iritira kod igrica i skrolovanja teksta. E, sad kad dunem mal`jace u skrol radi par dana normalno pa posle opet zeza i tako u krug... Ne verujem da bi mi to priznali za reklamaciju pa ga jos ne nosim dok skroz ne pobrljavi, verovatno cu najverovatnije da ga otvorim i probam ciscenje mada ne verujem da je to u pitanju jer mi se ni sa jednim prethodnim misem nista slicno nije desavalo iako ih nikad nisam cistio (kosristio sam pre toga labtec wireles oko 5 god koji i dalje radi bez problema, a pre toga neki zicani a4 i neke geniuse)
:: vec treci X7-7xx (razliciti modeli) mi pravi isti problem. neko vreme radi normalno i odjednom scroll pocne da brljavi. nije zaprljan. da li se jos nekom desilo ili ja nemam srece :: __________________________________________________ :: http://img810.imageshack.us/f/useyourcpu.jpg/
Vec dve godine, nikada problem nisam imao, mis radi kao i prvog dana. http://i52.tinypic.com/1o64b8.jpg Sapphire 5770 Flex Da li je ova graficka neka osakacena verzija? -Jeste, to je bio 5870 jednog dana, ali je onda dobio strelu u koleno...
Pominjao sam ranije tu sprdnju od firme nazvano ``a4tech`` Ja mislim da su mi kroz ruke prosli kamioni tih miseva i svi su imali problema sa skrolom, a da ne pricamo o tome ako ga podignes 0.00001mm od podloge nece raditi... Djubre zivo, mx518 i Adder ZAKON!
:: Pominjao sam ranije tu sprdnju od firme nazvano ``a4tech`` :: Ja mislim da su mi kroz ruke prosli kamioni tih miseva i svi su imali problema sa skrolom, a da ne pricamo o tome ako ga podignes 0.00001mm od podloge nece raditi.. :: Djubre zivo, mx518 i Adder ZAKON :: :: ::
i sta je resenje za problem sa skrolom? imam i ja par kamiona raznih pacova pa ako moze da pomogne da prebacim skrol sa nekog drugog? a ja bas imam problem sa misevima generalno sto kad doteram do kraja podloge, dignem ga i vratim na sredinu `kroz vazduh` on mi detektuje pokret. na svu srecu x7 ima dole prekidac pa iskljuci senzor kad ga dignem ___________________________________________________ http://img810.imageshack.us/f/useyourcpu.jpg/
:: Pominjao sam ranije tu sprdnju od firme nazvano ``a4tech`` :: Ja mislim da su mi kroz ruke prosli kamioni tih miseva i svi su imali problema sa skrolom, a da ne pricamo o tome ako ga podignes 0.00001mm od podloge nece raditi.. :: Djubre zivo, mx518 i Adder ZAKON :: :: ::
:: Ok, ako mislis da covek koji je imao blizu desetak svojih miseva(vrhunske kategorije) i jos mnogo, mnogo testiranih miseva gresi, ok. :: :: :: :: Desetak svojih miseva VRHunske kategorije? Well, da ti je svaki taj mis `vrhunske` kategorije trajao bar jednu godinicu, ti bi najmanje 10 godina bio u svetu `vrhunskih` miseva, zar ne? Mi`sim, i to je smehotres, jer ti `vrhunski` misevi treba da traju bar dve godine.
Stoga, A4Tech su konza tebra, konzica, a ti si kozica!!!
Ok, ali kada je neko probao kamione miseva sto kostaju kao prosecna graficka karta korisnika pc berze, onda je giletu valjda jasno sta sam hteo da kazem :) Nema resenja, ako hoce da ti uvaze reklamaciju dobices isto sranje, koje ce poceti da zabada posle mesec dana, ja sam sa jednim a4tech-om gadjao macke koje se pare sa prozora, tako da znas sta bih ti preporucio da uradis :)
:: i sta je resenje za problem sa skrolom? imam i ja par kamiona raznih pacova pa ako moze da pomogne da prebacim skrol sa nekog drugog? :: a ja bas imam problem sa misevima generalno sto kad doteram do kraja podloge, dignem ga i vratim na sredinu `kroz vazduh` on mi detektuje pokret. na svu srecu x7 ima dole prekidac pa iskljuci senzor kad ga dignem :: __________________________________________________ :: http://img810.imageshack.us/f/useyourcpu.jpg :: :: :: Pominjao sam ranije tu sprdnju od firme nazvano ``a4tech`` :: :: Ja mislim da su mi kroz ruke prosli kamioni tih miseva i svi su imali problema sa skrolom, a da ne pricamo o tome ako ga podignes 0.00001mm od podloge nece raditi.. :: :: Djubre zivo, mx518 i Adder ZAKON :: :: :: :: :: ::
Evo na primer kao ovakvi sto se javljaju :D Samo se tesi burazeru, nisi ti dalje od a4tech-a ni video, ali nema veze puna kapa je za tebe, pozic :*
:: :: :: :: :: Ok, ako mislis da covek koji je imao blizu desetak svojih miseva(vrhunske kategorije) i jos mnogo, mnogo testiranih miseva gresi, ok. :: :: :: :: :: :: :: :: :: Desetak svojih miseva VRHunske kategorije? Well, da ti je svaki taj mis `vrhunske` kategorije trajao bar jednu godinicu, ti bi najmanje 10 godina bio u svetu `vrhunskih` miseva, zar ne :: Mi`sim, i to je smehotres, jer ti `vrhunski` misevi treba da traju bar dve godine :: :: Stoga, A4Tech su konza tebra, konzica, a ti si kozica!!!
Don`t worry, ja se ne `kresem` sa kompjuterom kuci kao ti! .)
:: Evo na primer kao ovakvi sto se javljaju : :: Samo se tesi burazeru, nisi ti dalje od a4tech-a ni video, ali nema veze puna kapa je za tebe, pozic : :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ok, ako mislis da covek koji je imao blizu desetak svojih miseva(vrhunske kategorije) i jos mnogo, mnogo testiranih miseva gresi, ok. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Desetak svojih miseva VRHunske kategorije? Well, da ti je svaki taj mis `vrhunske` kategorije trajao bar jednu godinicu, ti bi najmanje 10 godina bio u svetu `vrhunskih` miseva, zar ne :: :: Mi`sim, i to je smehotres, jer ti `vrhunski` misevi treba da traju bar dve godine :: :: :: :: Stoga, A4Tech su konza tebra, konzica, a ti si kozica!!!
Ja imam misa A4 Tech 20 e ga platio, drugar isto ima oko 15 e ga platio radi bez problema dan danas. U igraonici ima 20 miseva A4 Tech X7 710 tako nesto barem godinu dana 24/7 pod drndanjem rade perfektno, samo malo je onaj levi / desni taster olabavio, ali mis se super ponasa,...
Pozdrav!
:: Ok, ako mislis da covek koji je imao blizu desetak svojih miseva(vrhunske kategorije) i jos mnogo, mnogo testiranih miseva gresi, ok. :: :: :: ::
Ok Gile, ali ti dalje od a4tech-a nisi video, mozda neki logitech, ali to je to... Bez ljutnje nemas iskustva, da samo uzmes nekog skupljeg razera ili SS u ruke znao bi o cemu pricam, a kamoli da ga isprobas...
:: Ja imam misa A4 Tech 20 e ga platio, drugar isto ima oko 15 e ga platio radi bez problema dan danas. U igraonici ima 20 miseva A4 Tech X7 710 tako nesto barem godinu dana 24/7 pod drndanjem rade perfektno, samo malo je onaj levi / desni taster olabavio, ali mis se super ponasa,.. :: :: Pozdrav :: :: :: :: Ok, ako mislis da covek koji je imao blizu desetak svojih miseva(vrhunske kategorije) i jos mnogo, mnogo testiranih miseva gresi, ok. :: :: :: :: :: :: :: ::
Znam da nemam iskustva, koristio sam MX Air jedno sat vremena, u igraoni MX 518 nekoliko sati. Pravo da ti kazem nisam primetio neku preveliku razliku izmedju mog A4 Tech-a koji je duplo jeftiniji od MX 518,...
Pozdrav!
:: Ok Gile, ali ti dalje od a4tech-a nisi video, mozda neki logitech, ali to je to.. :: Bez ljutnje nemas iskustva, da samo uzmes nekog skupljeg razera ili SS u ruke znao bi o cemu pricam, a kamoli da ga isprobas.. :: :: :: :: Ja imam misa A4 Tech 20 e ga platio, drugar isto ima oko 15 e ga platio radi bez problema dan danas. U igraonici ima 20 miseva A4 Tech X7 710 tako nesto barem godinu dana 24/7 pod drndanjem rade perfektno, samo malo je onaj levi / desni taster olabavio, ali mis se super ponasa,.. :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: Ok, ako mislis da covek koji je imao blizu desetak svojih miseva(vrhunske kategorije) i jos mnogo, mnogo testiranih miseva gresi, ok. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Naravno da ce da pomogne transplantacija citave konzole na kojoj stoji tockic, pet minuta posla. Samo nadjes isti mehanizam kao sto tvoj mis ima, sredjivao sam tako neke geniusove ranije sto im je isto preskakao skrol, u 99% slucajeva problem je mehanicke prirode.
A ovaj sto pljuje a4tech nek proba za iste pare da nadje nesto pristojno od razera i logija, cekam rezultat s nestrpljenjem.
:: i sta je resenje za problem sa skrolom? imam i ja par kamiona raznih pacova pa ako moze da pomogne da prebacim skrol sa nekog drugog? :: a ja bas imam problem sa misevima generalno sto kad doteram do kraja podloge, dignem ga i vratim na sredinu `kroz vazduh` on mi detektuje pokret. na svu srecu x7 ima dole prekidac pa iskljuci senzor kad ga dignem :: __________________________________________________ :: http://img810.imageshack.us/f/useyourcpu.jpg ::
Nisam toliko bogat da kupujem a4tech-a :) Sto se tice tog budzeta, svako normalan ce dodati jednu crvenu i uzeti g400 ko ne zeli ovako, a4tech vas sa zadovoljstvom ceka...
:: Naravno da ce da pomogne transplantacija citave konzole na kojoj stoji tockic, pet minuta posla. Samo nadjes isti mehanizam kao sto tvoj mis ima, sredjivao sam tako neke geniusove ranije sto im je isto preskakao skrol, u 99% slucajeva problem je mehanicke prirode :: :: A ovaj sto pljuje a4tech nek proba za iste pare da nadje nesto pristojno od razera i logija, cekam rezultat s nestrpljenjem :: :: :: :: i sta je resenje za problem sa skrolom? imam i ja par kamiona raznih pacova pa ako moze da pomogne da prebacim skrol sa nekog drugog? :: :: a ja bas imam problem sa misevima generalno sto kad doteram do kraja podloge, dignem ga i vratim na sredinu `kroz vazduh` on mi detektuje pokret. na svu srecu x7 ima dole prekidac pa iskljuci senzor kad ga dignem :: :: __________________________________________________ :: :: http://img810.imageshack.us/f/useyourcpu.jpg :: :: ::
koristio sam a4tech misa duze vremena dok mu nije riknuo desni klik, kupio novog x7 kojem nije radio jedan od bocnih tastera, reklamirao ga, dobio nov i posle 6 mes poceo da zeza scroll
Ako mu das dovoljno para i zlatni retriver ume da kupi dobru stvar.
:: Nisam toliko bogat da kupujem a4tech-a : :: Sto se tice tog budzeta, svako normalan ce dodati jednu crvenu i uzeti g400 ko ne zeli ovako, a4tech vas sa zadovoljstvom ceka.. :: :: :: :: Naravno da ce da pomogne transplantacija citave konzole na kojoj stoji tockic, pet minuta posla. Samo nadjes isti mehanizam kao sto tvoj mis ima, sredjivao sam tako neke geniusove ranije sto im je isto preskakao skrol, u 99% slucajeva problem je mehanicke prirode :: :: :: :: A ovaj sto pljuje a4tech nek proba za iste pare da nadje nesto pristojno od razera i logija, cekam rezultat s nestrpljenjem :: :: :: ::
imao sam a4tech sa horizontalnim i vertikalnim skrolom, `99. za razliku od danasnjih miseva zaista je bio kvalitetan. sada je djubre od brenda... __________________________________________________________ Velg Bort Livet
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.