To je odlično napajanje, sa punih 506w na 12V railu, tiho, sa stabilnim naponima, solidne efikasnosti i ripple karakteristikom kao kod 3 puta skupljih uređaja. Zaobiđi ga samo ako ti treba modularno.
:: Da li neko ima iskustva sa ovim napajanje? Da li se isplati uzimati ili preporucujete neko drugo u istom cenovnom rangu?
Ja imam 6650 GP3 već 2 godine i služi me odlično,mada na stranim forumima većina govori da je X-Tipe bolje napajenje.
:: To, ili LCPower 6650 GP3 :: :: Ne znam sta je interno ovaj tvoj preporuceni, al` vidim da ima 80+ :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: :: :: Ovo za te novc :: :: :: :: http://goo.gl/eboF :: :: :: :: :: ::
Nesto ne verujem da ima 506w na 12V railu, al` ako ti tako kazes, okej.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: To je odlično napajanje, sa punih 506w na 12V railu, tiho, sa stabilnim naponima, solidne efikasnosti i ripple karakteristikom kao kod 3 puta skupljih uređaja. Zaobiđi ga samo ako ti treba modularno :: :: :: Da li neko ima iskustva sa ovim napajanje? Da li se isplati uzimati ili preporucujete neko drugo u istom cenovnom rangu?
Moram i ja malo da se ogradim, jer podaci važe za mlađeg brata (CTG-500, 400w na 12V). Ja pretpostavljam da je cela serija istog kvaliteta i da su realne karakteristike u skladu sa specifikacijom i testovima rađenim na slabijem modelu.
:: Nesto ne verujem da ima 506w na 12V railu, al` ako ti tako kazes, okej
Jeste, pise da ima toliko i serija je konzistentna, nema mucak modela. Dobro napajanje i nije skupo.
6650GP3 je cak i nesto jace, popularno i provereno i takodje je odlican izbor za te pare, a ono X-type 7600 je jako slabo za 600W kategoriju sa samo 34A, zaobici.
:: Moram i ja malo da se ogradim, jer podaci važe za mlađeg brata (CTG-500, 400w na 12V). Ja pretpostavljam da je cela serija istog kvaliteta i da su realne karakteristike u skladu sa specifikacijom i testovima rađenim na slabijem modelu :: :: :: Nesto ne verujem da ima 506w na 12V railu, al` ako ti tako kazes, okej :: ::
Kontam da je tako kao sto kazes - taj CTG ne bi trebao da ima problema sa GTX480 i Fenomom 980 na 4GHz.
Ne znam koliko on ima na 12V, ali da ima 506w, ni u snu ne bi mogao da optereti racunar do overload protekcije, pa da se cep PC ugasi zbog toga.
Ja sam ipak za LCpower 6650 GP3, mislim da je to ipak efikasnije napajanje u odnosu na tog CTG-a.
:: Moram i ja malo da se ogradim, jer podaci važe za mlađeg brata (CTG-500, 400w na 12V). Ja pretpostavljam da je cela serija istog kvaliteta i da su realne karakteristike u skladu sa specifikacijom i testovima rađenim na slabijem modelu :: :: :: Nesto ne verujem da ima 506w na 12V railu, al` ako ti tako kazes, okej :: ::
Ne bi smelo, pogotovo što chief ne ograničava striktno amperažu na virtuelnim granama. Npr. na CTG 550, zaštita se uključuje tek na 39A opterećenja grane, umesto na propisanih 25! Samo mogu da pretpostavim da je faličan primerak. Uzgred, gde si našao to za efikasnost LCpowera, jer ne mogu da nađem nijedan ozbiljan test?
:: Kontam da je tako kao sto kazes - taj CTG ne bi trebao da ima problema sa GTX480 i Fenomom 980 na 4GHz :: :: Ne znam koliko on ima na 12V, ali da ima 506w, ni u snu ne bi mogao da optereti racunar do overload protekcije, pa da se cep PC ugasi zbog toga :: :: Ja sam ipak za LCpower 6650 GP3, mislim da je to ipak efikasnije napajanje u odnosu na tog CTG-a.
Nisam nasao nigde, vodim se onim da je 80+ i da gura GTX280 overklokovanu i 960t na 4GHz bez problema.
A s obzrom da ovaj CTG nije mogao ni gtx480(koja pritom, manje trosi od gtx280) i Fenoma 980 na 4GHz - rekao bih da je ipak GP3 bolja solucija.
A i iskreno, nekako mi lepse/ozbiljnije izgleda od CTG-600-80p.
:: Ne bi smelo, pogotovo što chief ne ograničava striktno amperažu na virtuelnim granama. Npr. na CTG 550, zaštita se uključuje tek na 39A opterećenja grane, umesto na propisanih 25! Samo mogu da pretpostavim da je faličan primerak. Uzgred, gde si našao to za efikasnost LCpowera, jer ne mogu da nađem nijedan ozbiljan test :: :: :: :: Kontam da je tako kao sto kazes - taj CTG ne bi trebao da ima problema sa GTX480 i Fenomom 980 na 4GHz :: :: :: :: Ne znam koliko on ima na 12V, ali da ima 506w, ni u snu ne bi mogao da optereti racunar do overload protekcije, pa da se cep PC ugasi zbog toga :: :: :: :: Ja sam ipak za LCpower 6650 GP3, mislim da je to ipak efikasnije napajanje u odnosu na tog CTG-a.
Au, pa kad je OCZ mogao da slaže za jedan model koji ima sertifikat, a ne prolazi 80+ na 110V mreži (prolazi na 230V jedva). CTG serija je provereno 80+ bez obzira što nisu platili 80+ oznaku. Ne kažem da je GP3 loš, ali detaljnih testova nema pa nema.
Uostalom, Comi-sm nije rekao sta planira da kaci na ovo napajanje.
:-D
Pokusavam da nadjem sada opet, ali ne ide. :-o I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Au, pa kad je OCZ mogao da slaže za jedan model koji ima sertifikat, a ne prolazi 80+ na 110V mreži (prolazi na 230V jedva). CTG serija je provereno 80+ bez obzira što nisu platili 80+ oznaku. Ne kažem da je GP3 loš, ali detaljnih testova nema pa nema.
Planiram da kacim phenoma-a 960T, asus 6850 + ostatak. Ako izvisim za phenoma, moracu da uzemem neki buldozer, fx-4100 verovatno. Kakvi su oni procesori?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.