Canon Lide 20 zaobidji,imam ga i sa Win7 ne mogu da ga nateram da radi,pa sam morao da instaliram virtual masinu sa xp da bih ga koristio... HP nemam pojma kakav je... Canon je inace fenomenalan! Samo ima mali problem sa Win7... :) AMD X2 4800+ 2x1GB 800Mhz Kingston Asus M2N68 Plus Hitachi 250GB WD 80GB XFX 8500GT LG W2240S-PN :)
u Ralji Canoscan Lide 20, najpre zbog toga sto se napaja iz USB-a... Posto nisam imao vremena da ga isprobam kod momka koji mi ga je prodao, resio sam da ga probam kuci, uz dogovor da, ako nesto ne radi, skener vratim. Kako je ralja udaljena od Banovog Brda 50km, nikako mi se ne ide tamo ponovo da ga vratim i uzmem lovu. Na zalost, skener nije ispravan, a meni treba kao `leba za sutra. Evo linka sa Youtube-a koji opisuje problem (prvih pola minuta slobodno preskocite):
Dakle, postoji li neka fora da ga, koliko veceras, samostalno sredim, ili cu morati da se cimam? Da napomenem, skener je otkocen... Zanima me sta bi moglo da bude problem. Hvala
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.