Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Kloniranje
STRANA 1 OD 1
FAQ Kloniranje 29.03.2012. 21:18 T44973

status: user
broj poruka: 532
Imam jedan aktivni disk sa XP operativnim sistemom koji bi hteo da prebacim na disk koji je duplo veci. Kako najednostavnije mogu da kopiram ovako sto a da posle kad utaknem novi disk sve butuje? Hocu ghost sistema a ne znam kojim programom? Moze li Acronis ili Hirens i kako?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: Kloniranje 29.03.2012. 21:40 #409390

broj poruka: 18996
pa skines hirens boot cd i butujes sa njega, udjes u acronis i iskopiras particije koje hoces

:: Imam jedan aktivni disk sa XP operativnim sistemom koji bi hteo da prebacim na disk koji je duplo veci. Kako najednostavnije mogu da kopiram ovako sto a da posle kad utaknem novi disk sve butuje? Hocu ghost sistema a ne znam kojim programom? Moze li Acronis ili Hirens i kako
::
Mortificat Re: Kloniranje 29.03.2012. 21:55 #409391

broj poruka: 3519
Izabereš clone u hiren`s-u.

http://goo.gl/1h9Wl

:: Imam jedan aktivni disk sa XP operativnim sistemom koji bi hteo da prebacim na disk koji je duplo veci. Kako najednostavnije mogu da kopiram ovako sto a da posle kad utaknem novi disk sve butuje? Hocu ghost sistema a ne znam kojim programom? Moze li Acronis ili Hirens i kako
miki069 Acronis 30.03.2012. 00:40 #409417

broj poruka: 1234
Koja verzija hirensa ima acronis u sebi?
Sad sam gledao na hirensima 10.4, 13.1, 14.1 i 15.1 ga nema.
Ili ja nešta dobro ne gledam.

Inače 10.4 je zadnja verzija koja je u sebi imala Norton Ghost.
Verzije 13.1, 14.1 i 15.1 ga nemaju.

https://www.bambimobil.blogspot.com

toothless Ja znam samo za ono `kako Bosanac klonira?` 30.03.2012. 00:42 #409419

broj poruka: 3241
Muja uhvati i je*e Fatu sve dok ne klone. :)

https://www.mojdom.rs http://tiny.cc/msvoj
Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 4GB DDR3 - Hitachi 500GB -Powercolor 6850 - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 535

shone79 re: 30.03.2012. 00:48 #409421

broj poruka: 142

Acronis ima u 13.0, a i symantec ghost bi trebalo da.ima u svim verzijama u `old dos programs`ili tako nekako, samo potrazi detaljnije
imarkovic Re: re: 30.03.2012. 08:45 #409437

ima u RESTORED EDITION, ili skines stariju verziju, isti djavo.. mada ja vise volim da Ghost-ujem

:: Acronis ima u 13.0, a i symantec ghost bi trebalo da.ima u svim verzijama u `old dos programs`ili tako nekako, samo potrazi detaljnije
ramzesIII Ne koristim hirens, 30.03.2012. 11:50 #409465

broj poruka: 1017

Ako je moj kompjuter u pitanju, ja u njega instaliram Acronis i onda posle restarta ubacim nov HDD i kloniram iz Win-a.

To mi je par puta ispala sigurnija metoda, pošto iz DOS-a hoće da zeza.
imarkovic Re: Ne koristim hirens, 30.03.2012. 12:11 #409473

greska, uopste ne moras da volis ili ne volis hirens, on ti je najbolja alatka za raznorazne stvari i veliku, ogromnu ustedu vremena.

A uvek, UVEK ti je daleko sigurniji DOS za SVE operacije tog i drugog tipa, zasto? Zbog toga sto ce ti bas bolje sve odraditi VAN windows-a jer su svi servisi NEAKTIVNI, nema potencijalni problema kako ce se i da li nesto iskopirati/klonirati. Zato se FLASH najbolje odradjuje iz DOS-a za maticnu, hard disk, itd. Iz windows-a postoji rizik, uopste nije sigurnije kako mislis.

:: Ako je moj kompjuter u pitanju, ja u njega instaliram Acronis i onda posle restarta ubacim nov HDD i kloniram iz Win-a
:: To mi je par puta ispala sigurnija metoda, pošto iz DOS-a hoće da zeza
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs