Imam jedan aktivni disk sa XP operativnim sistemom koji bi hteo da prebacim na disk koji je duplo veci. Kako najednostavnije mogu da kopiram ovako sto a da posle kad utaknem novi disk sve butuje? Hocu ghost sistema a ne znam kojim programom? Moze li Acronis ili Hirens i kako?
pa skines hirens boot cd i butujes sa njega, udjes u acronis i iskopiras particije koje hoces
:: Imam jedan aktivni disk sa XP operativnim sistemom koji bi hteo da prebacim na disk koji je duplo veci. Kako najednostavnije mogu da kopiram ovako sto a da posle kad utaknem novi disk sve butuje? Hocu ghost sistema a ne znam kojim programom? Moze li Acronis ili Hirens i kako ::
:: Imam jedan aktivni disk sa XP operativnim sistemom koji bi hteo da prebacim na disk koji je duplo veci. Kako najednostavnije mogu da kopiram ovako sto a da posle kad utaknem novi disk sve butuje? Hocu ghost sistema a ne znam kojim programom? Moze li Acronis ili Hirens i kako ::
greska, uopste ne moras da volis ili ne volis hirens, on ti je najbolja alatka za raznorazne stvari i veliku, ogromnu ustedu vremena.
A uvek, UVEK ti je daleko sigurniji DOS za SVE operacije tog i drugog tipa, zasto? Zbog toga sto ce ti bas bolje sve odraditi VAN windows-a jer su svi servisi NEAKTIVNI, nema potencijalni problema kako ce se i da li nesto iskopirati/klonirati. Zato se FLASH najbolje odradjuje iz DOS-a za maticnu, hard disk, itd. Iz windows-a postoji rizik, uopste nije sigurnije kako mislis.
:: :: :: Ako je moj kompjuter u pitanju, ja u njega instaliram Acronis i onda posle restarta ubacim nov HDD i kloniram iz Win-a :: :: To mi je par puta ispala sigurnija metoda, pošto iz DOS-a hoće da zeza ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.