Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Omnikey CardMan 2020 SC
STRANA 1 OD 1
MACHINE Omnikey CardMan 2020 SC 26.03.2012. 19:21 T44914

status: user
broj poruka: 5704
Imam ovaj SmartCard reader pa me zanima sta mogu sa njim? Mogu li da ocitam i sa cime cipovanu licnu kartu, placam elektronski nekom bankovnom karticom ili slicno? Recimo imam karticu OTP banke ili Poste i hocu da platim neku priznanicu ili prenesem novac sa mog racuna na neciji tudj racun u drugoj banci, da li to moze da zavrsi posao?

Uspeo sam sa MUP Celikom da ocitam :) e sad, da li za ovo cudo negde ima Win7 drajvera?

Hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
offline71 re 26.03.2012. 22:03 #408698

broj poruka: 462
Pogledaj ovde,inače to je program za elektronsko bankarstvo,naravno moraš imati potpisan ugovor sa njima da bi ga mogao koristiti. http://www.halcom.rs/index.php?section=1

jumperjack Moze... 27.03.2012. 13:35 #408825

broj poruka: 497
Moze, druze, da ti zavrsi posao ali ne znam kako ces resiti problem drivera...Imam 3121 i skinuo sam drivere sa njihovog sajta za win 7 i jos neke alternative ali nisam nista uradio, jednostavno nece da prihvati drajvere, na XP radi kao doxa...Za el. placanje sa otp banke koliko sam video ne treba ti citac i karica nego samo ID i sifra uz neki certifikat koji verovatno dobijas od njih, znam da je tako za EFG...
Nadam se da sam ti pomogao...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs