Ko ohladi Siemens laptop sa 103 stepena na bar 80 dobije 100e od mene (lazem, ali lepo je cuti da nesto dobijas, zar ne:D). Stavljali smo od poliranog bakra hladnjak izglancan do iznemoglosti na CPU i GPU, pa sa njim se temeratura spustila na `prihvatljivih` 83 stepena, pa sad latop radi( gasio se, a znam da ne moze imati toliko, medjutim nisam imao termalnu sondu da izmerim :D). Toliko je ladan da sa 2 ventilatora na 3800 rpm sa donje strane kada je poklopac otvoren, ne mozes da ga pipnes, ali laptop radi, kao desktop. Zao mi je NVidia 8600 Go kartice na njemu, inace bi ga drug davno prodao. Radi evo vec 3 godine tako, a jedan je od rijetkih koji nije crkao. Preporuka je da uzmes bilo koji vent podlogu i da je stavis ispod. Svaka od 3000 din+ ce ti odgovarati.
E, jebiga, kako nije AMD??? POGLEDAJ PONOVO, PA JAVI, DA NIJE IPAK AMD? ... pakuju naši trgovci svašta unutra....
P.S. ako se u startu toliko grejao, i nije ti smetalo čim si ga kupio, em` slabo šta možeš da postigneš da bi skinuo tu temperaturu koju je halalila fabrika, em` to si i hteo...
Ih care ti si ko Trgovecevic... otkud ti to da covek ima Siemens... ili si to naveo nako...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Ko ohladi Siemens laptop sa 103 stepena na bar 80 dobije 100e od mene (lazem, ali lepo je cuti da nesto dobijas, zar ne:D). Stavljali smo od poliranog bakra hladnjak izglancan do iznemoglosti na CPU i GPU, pa sa njim se temeratura spustila na `prihvatljivih` 83 stepena, pa sad latop radi( gasio se, a znam da ne moze imati toliko, medjutim nisam imao termalnu sondu da izmerim :D). Toliko je ladan da sa 2 ventilatora na 3800 rpm sa donje strane kada je poklopac otvoren, ne mozes da ga pipnes, ali laptop radi, kao desktop. Zao mi je NVidia 8600 Go kartice na njemu, inace bi ga drug davno prodao. Radi evo vec 3 godine tako, a jedan je od rijetkih koji nije crkao :: Preporuka je da uzmes bilo koji vent podlogu i da je stavis ispod. Svaka od 3000 din+ ce ti odgovarati :: :: operator :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.