Ne rade mi tipke na gore pomenutoj tastaturi (npr.del.i 0]. Ja, budala,sam cistio sa Merom sto puta ovu tastaturu i sve je bilo ok.Ovaj put sam je bas okupao. Mislim da joj nema pomoci,ali opet da pitam.To sam uradio pre pet,sest dana tako da saveti sa fenom i da okrenem tasraturu ne pomazu. Hvala unapred.
Ne znam da li ste me najbolje razumeli.Samo nekoliko ne radi.Nulu imam i na numerickoj tasraruri i ona radi. delete ne radi.I sada kada vidim grb partizana a ja sve zivce pogubih zbog moje Zvezde,izgleda da ovo nije samo moj komp:-].Mozda su i sestrini klinci nesto zez.Ipak hvala.
a imas i logi servis LOGO meni su popraivli sve od logirech sto sam im ikada odneo cak mx revolution jedan od tri :) koji je slucajno leto pola sobe i posle toga je zveckao popravka bila 650din :) :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.