Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Stampac pomoc
STRANA 1 OD 1
gile23 Stampac pomoc 14.03.2012. 12:22 T44719

status: user
broj poruka: 9121
Ok, situacija je sledeca dobio sam odavno stampac Lexmark X2650, povezao sve je radilo kako treba, do jednog trenutka kada izbaci poruku Can`t establish connection with the printer, ali pre toga sam ja slucajno pritisnuo na disable stampaca.

Uprkos svemu tome sada kada hocu nesto da printam i odem u devices koji su povezani na racunaru vidi mi stampac. Takodje kada sam hteo da printam nesto iz Notepad-a, video sam cak 5 stampaca (Lexmark X2650, Lexmark X2650 (1), do (4)), pored jednog stoji zeleni check (Lexmark X2620(2)) pustim da printa preko njega baca istu poruku. Tonera imam, gde gresim :( ?

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Stripy Re 14.03.2012. 12:28 #406084

broj poruka: 4163
idi u printers and faxes i obriši sve štampače pod nazivom lexmark x2650, deinstaliraj drv, restart, pokreni instalaciju drajvera i vodi računa da ti usb kabl od štampača bude isključen. Priključi ga tek kad ti drajver to bude tražio.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: Stampac pomoc 14.03.2012. 12:38 #406086

broj poruka: 18996
idi u services.msc i startuj `printer spooler`, pa vidi da li hoce onda.. a u svakom slucaju stripija poslusaj i instaliraj drajver kako treba ovog puTTa:)

:: Ok, situacija je sledeca dobio sam odavno stampac Lexmark X2650, povezao sve je radilo kako treba, do jednog trenutka kada izbaci poruku Can`t establish connection with the printer, ali pre toga sam ja slucajno pritisnuo na disable stampaca
::
:: Uprkos svemu tome sada kada hocu nesto da printam i odem u devices koji su povezani na racunaru vidi mi stampac. Takodje kada sam hteo da printam nesto iz Notepad-a, video sam cak 5 stampaca (Lexmark X2650, Lexmark X2650 (1), do (4)), pored jednog stoji zeleni check (Lexmark X2620(2)) pustim da printa preko njega baca istu poruku. Tonera imam, gde gresim :(
::
:: Pozdrav!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 ... 15.03.2012. 16:47 #406344

broj poruka: 9121
Hvala momci, Stripy-eva metoda radi :).

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs