uzo sam novi HDD i instaliram WIN 7 i napravim 2 particije i kad udjem u my computer ne postoji D nego samo C na kojem je WIN e sad me zanima kako da ga nadjem to jest da mi pise da imam i D?hvala
Verovatno nisi formatirao D particiju, pa je zato win i ne vidi.Idi u disk management, formatiraj je u NTFS format , i ista će prestati da bude `stealth`.
moze da se desi da si napravio samo prvu particiju. a drugu nisi, tj nisi je formatirao. To se meni desilo jedanput kad sam delio hdd na 6 particija, i bila mi nestala jedna od 100gb, al sam se setio na vreme i ispravio u biosu....
joooj sto bih voleo da mi pokazes to iz biosa, uradi ovo sto ti je napisao toothless, start-control panel- system and security- dole skroz opcija create and format hard disk partitions...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.