Mogu vam reci, kolege, da sam kupio Keplera (ne, nije NV) Pro,
04.03.2012. 01:08
status: user broj poruka: 10997
za 2390 rsd i nisam se pokajao. Temperaturu procesora (2600K) spustio je za nekih 18*C u poredjenju sa `stokom jednom` od Intel-ovog kulera. Sandy mi je sada overklokovan na 4.4GHz (1.3V) i temperatura mu je (mereno u full load-u) jednaka onoj koju je sa stock-om imao na default frekvenciji (kada su sve stavke bile na `auto` mode-u).
Jedno priznanje (eto: nisam ja bas tako nesklon samokritici): dopala mi se IZUZETNA jednostavnost i mastovitost nacina na koji se kuler montira - bez `skidanja` ploce (moje kuciste je prastari Chieftec!). Cetiri pajpa sa `direktnim kontaktom` i vent od 92mm. Ima mogucnost montaze i drugog venta. Po efikasnosti je tu negde, izmedju TX3 i 212 (to jest, nesto je `jaci` od TX-a). Preporuka sa moje strane.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.