Koje kuciste bi ste mi preporucili do 100e. Da je kvalitetan lim i da ima dobro odradjen cable managment, i naravno da je crno unutra:)
Gledao sam HAF X koji je 15200 i 932 advanced koji je13500, u sustini mozda bih i za njih mogao da izdvojim ali prventstveno gledam nesto do 100e. Sta predlazete?
Evo, ovo nije lose. Malo je ruznjikavo, al` je crno i spolja i unutra. http://goo.gl/pfD7q _________________________________________________________ 955, 870-C45, 6790, 8/1333, LC600H, TTV3, 1TB, W7U64SP1+XPSP3
Pa interesuje me kvalitet lima, da li nije `labav` ....Kakav mu je lim kad se poredi sa haf 912+? Koliko venta idu uz njega i kakav je sto se tice cable managmenta?
:: konkretno za ovog TT mogu da ti kazem sve iz prve ruke, ako te nesto zanima pitaj :: :: :: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka. :: ::
Posto sam pre ovog imao CM 690 II Advanced mogu da kazem da je na CM kucistu lim sofisticiraniji i malo bolji, sto ni u kom slucaju ne znaci da je na TT-u los. Takodje, fioke za HDD su kvalitetnije a montaza HDD je laksa. To su jedine prednosti CM 690 II Advanced Cable managment je perfektan (mnogo bolji nego kod Advanced), a sa njim dobijas dve 20-ice i jednu 12- cu (sve besumne), docking station je mnogo bolje uradjen nego na Advanced-u, i bre imas mesta unutra koliko hoces. 690 II advanced spada u najveca midi tower kucista ali opet je nekako tesno za ljude koji imaju velike kulere (imam CM z600 pa ti vidi) a mislim da ces ti sa tom Noctuom i te kako da vidis razliku. Takodje, vrlo bitna stvar, rupa za montiranje kulera je mnogo veca kod TT i samim tim nije potrebno da se skida ploca prilikom montaze kulera. gornja stranica se u potpunosti skida i laksa je za pranje a i filteri prasine se kod TT lakse skidaju i bolje su osmisljeni.
PS
Znam da bi trebalo da slikam ovo moje cudo pa da postujem fotke ali me ljudi mnoooogo mrzi
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
:: Pa interesuje me kvalitet lima, da li nije `labav` ....Kakav mu je lim kad se poredi sa haf 912+ :: Koliko venta idu uz njega i kakav je sto se tice cable managmenta? :: :: Hval :: Intel 2700K, Noctua NH D14, MSI Z68A GD80, 4gb ddr3 2133 CL7, Palit GTX460 768mb, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Thermaltake V9 BlacX :: :: :: konkretno za ovog TT mogu da ti kazem sve iz prve ruke, ako te nesto zanima pitaj :: :: :: :: :: :: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka. :: :: :: ::
:: Posto sam pre ovog imao CM 690 II Advanced mogu da kazem da je na CM kucistu lim sofisticiraniji i malo bolji, sto ni u kom slucaju ne znaci da je na TT-u los :: Takodje, fioke za HDD su kvalitetnije a montaza HDD je laksa :: To su jedine prednosti CM 690 II Advance :: Cable managment je perfektan (mnogo bolji nego kod Advanced), a sa njim dobijas dve 20-ice i jednu 12- cu (sve besumne), docking station je mnogo bolje uradjen nego na Advanced-u, i bre imas mesta unutra koliko hoces. :: 690 II advanced spada u najveca midi tower kucista ali opet je nekako tesno za ljude koji imaju velike kulere (imam CM z600 pa ti vidi) a mislim da ces ti sa tom Noctuom i te kako da vidis razliku :: Takodje, vrlo bitna stvar, rupa za montiranje kulera je mnogo veca kod TT i samim tim nije potrebno da se skida ploca prilikom montaze kulera :: gornja stranica se u potpunosti skida i laksa je za pranje a i filteri prasine se kod TT lakse skidaju i bolje su osmisljeni :: :: P :: :: Znam da bi trebalo da slikam ovo moje cudo pa da postujem fotke ali me ljudi mnoooogo mrzi :: :: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka. :: :: :: Pa interesuje me kvalitet lima, da li nije `labav` ....Kakav mu je lim kad se poredi sa haf 912+ :: :: Koliko venta idu uz njega i kakav je sto se tice cable managmenta? :: :: :: :: Hval :: :: Intel 2700K, Noctua NH D14, MSI Z68A GD80, 4gb ddr3 2133 CL7, Palit GTX460 768mb, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Thermaltake V9 BlacX :: :: :: :: :: konkretno za ovog TT mogu da ti kazem sve iz prve ruke, ako te nesto zanima pitaj :: :: :: :: :: :: :: :: :: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka. :: :: :: :: :: ::
e bilo mi je u uzem izboru dok nisam video da nema providnu stranicu. Verujem da je kvalitetno, ali brate bez imalo maste je odradjeno. Deluje elegantno, vise za neki server ili tako nesto. Intel 2700K, Noctua NH D14, MSI Z68A GD80, 4gb ddr3 2133 CL7, Palit GTX460 768mb, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Thermaltake V9 BlacX.
To jeste, slazem se. A za stranicu, to se lako odradi, samo ako si voljan da das jos neku kintu za secenje i pleksi. Izuzev svedenog izgleda, kuciste je dosta kvalitetno i prostrano.
:: e bilo mi je u uzem izboru dok nisam video da nema providnu stranicu. Verujem da je kvalitetno, ali brate bez imalo maste je odradjeno. Deluje elegantno, vise za neki server ili tako nesto :: Intel 2700K, Noctua NH D14, MSI Z68A GD80, 4gb ddr3 2133 CL7, Palit GTX460 768mb, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Thermaltake V9 BlacX :: :: :: Obavezno ga pogledaj.
Pa ako imas to BlacX onda je tvoj sledeci evolutivni korak neko full tower kuciste. Verovatno si video, ali ajde da ti kazem i to, TT Overseer na rupama za kablove ima crne odbojnike koji skrivaju kablove + desna strana kucista je ispupcena tako da pozadi mozes da strpas sta hoces.
Mani se, jos imam fotke dok sam imao Cm 690 II Advanced (pa jos 680 cf) pa me mrzelo da to uploadujem, ko ce to jos da sliko ovo novo...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.