Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Pomoc oko izbora stampaca
STRANA 1 OD 1
zxcvbnm Pomoc oko izbora stampaca 01.03.2012. 09:46 T44448

status: user
broj poruka: 183

Pozdrav svima!

Naime potreban je laserski stampac u boji cena oko 400 EUR (+/- 60 EUR). Treba da stampa samo A4 format i u cilju je da bude sto jeftinija stampa (sto jeftinija dopuna tonera) pa bi Vas molio za savet

Unapred hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
milans75bg Eve `vako 01.03.2012. 13:33 #403215

broj poruka: 43

Uzmi u obzire i iz najboljih namera savet: HP LJ P1102. Dopuna tonera je oko 2000,00. Svi ostali proizvodjaci (Samsung, Canon, Epson....) uglavnom nemaju mogucnost dopune svojih tonera. Da te ne zbuni/privuce cena tih uredjaja, jerbo ces na kraju balade da places.

Pozdrav :D
shone79 re: 01.03.2012. 13:40 #403217

broj poruka: 142
http://itsvet.com/proizvod/konica-minolta-magicolor-1600w/comp_comp_printer/229/603

cena je zaista smeshna 97 eur :D, i znam da je dopuna oko 2000 po toneru, e sad ako ima neko nek ti kaze kakav je, jer za te pare nema ko crno-beli od drugog proizvodjaca da se kupu. E da ja imam konikin 1350w monohromatski i zadovoljan sam, za ovaj ne znam, cena me privukla

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs