Štampač hp OfficeJet Pro k550dn, sa originalnim drajverima, kome, na jednoj glavi za plavu i žutu boju, je kod dela za plavu boju par dizni zapušeno. U printeru su 4 kertridza koji u sebi imaju boju. Nov, neotpakovan crni kertridz.
Zainteresovani neka se jave na e-mail i da prilože broj telefona. Prvog koji se javi pozvaću za dogovor o preuzimanju.
Sine, primam kritiku, ali, možda na tvom ekranu ima posebna tema `poklanjam`, međutim, ja to nigde na mom ne vidim!!!! Nego, među nama, admini su plaćeni da gledaju i opominju, vi to možda radite dobrovoljno, zar ne!
:: U vrhu foruma postoji prikacena tema za poklanjanje, bas da se ne bi ovako radilo, al dobro. :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S :: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, F3 1TB, WD5000AAK :: Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll :: :: :: samo jedan je bio najbrži!! Žao mi je za ostale :: :: :: :: :: ::
Ne znam dal su placeni i koliko, ali ne pricam to zbog njih nego zbog svih korisnika, ako vec postoji tema da se ne pravi guzva. I nije ceo forum naslovna strana, a tamo gde si postavio temu je 2cm iznad OVOLIKIM slovima zvanicna poklanjam tema. Klikni iznad naslova sad gde pise Periferni i ostali uredjaji i videces da jos pise i prikaceno. Nema nikakve veze sa ekranom nego sa ocima.
Poz
P.S. (Nema potrebe za tolikim uzvicnicima, vidim odlicno)
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, F3 1TB, WD5000AAKS Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: Sine, primam kritiku, ali, možda na tvom ekranu ima posebna tema `poklanjam`, međutim, ja to nigde na mom ne vidim!!!! Nego, među nama, admini su plaćeni da gledaju i opominju, vi to možda radite dobrovoljno, zar ne :: :: :: :: U vrhu foruma postoji prikacena tema za poklanjanje, bas da se ne bi ovako radilo, al dobro. :: :: :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S :: :: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, F3 1TB, WD5000AAK :: :: Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll :: :: :: :: :: samo jedan je bio najbrži!! Žao mi je za ostale :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Sine, izvini, deda nije video! Sad mi je krivo, al` šta se može. Drugi put kad nešto poklanjam, posebno ću da pomenem da je to vaša tema.
:: Ne znam dal su placeni i koliko, ali ne pricam to zbog njih nego zbog svih korisnika, ako vec postoji tema da se ne pravi guzva. I nije ceo forum naslovna strana, a tamo gde si postavio temu je 2cm iznad OVOLIKIM slovima zvanicna poklanjam tema. Klikni iznad naslova sad gde pise Periferni i ostali uredjaji i videces da jos pise i prikaceno. Nema nikakve veze sa ekranom nego sa ocima :: :: Poz :: :: P.S. (Nema potrebe za tolikim uzvicnicima, vidim odlicno :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S :: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, F3 1TB, WD5000AAK :: Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll :: :: :: Sine, primam kritiku, ali, možda na tvom ekranu ima posebna tema `poklanjam`, međutim, ja to nigde na mom ne vidim!!!! Nego, među nama, admini su plaćeni da gledaju i opominju, vi to možda radite dobrovoljno, zar ne :: :: :: :: :: :: :: U vrhu foruma postoji prikacena tema za poklanjanje, bas da se ne bi ovako radilo, al dobro. :: :: :: :: :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S :: :: :: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, F3 1TB, WD5000AAK :: :: :: Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll :: :: :: :: :: :: :: samo jedan je bio najbrži!! Žao mi je za ostale :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
@misko- pa recimo moze i tako, ali bas u forumu gde isao da postavi temu stoji odmah ispod NOVA TEMA dugmeta, samo u levo. Nebitno sad, sta je tu je..
@Deka- cenimo gest, posto je moglo na limundu da ode za 1000-1500 din x)
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, F3 1TB, WD5000AAKS Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: :: Izgleda da je deka piskio po koprivama : :: :: Niko ti ne zamera na lepom gestu, samo su hteli da ti skrenu paznju da vec postoji takva tema :) :: :: Uzdravlj :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.