Gde imaju da se kupe naočare za bioskop, ili smart naočare, (sve jedno)? Jel imaju nekde da se kupe, elektronske takve da što više podsećaju na obične naočare? Ovako nešto npr.http://dl.dropbox.com/u/44300878/nao%C4%8Dare%20za%20bioskop.png
ili ti shutter naocare(sa baterijom) ima da se kupe i bas izgledaju macanski, ali kostaju bajo, od 90 do 250 eur........i one jedino mogu da se koriste u modernim 3d bioskopima kakav je ovaj u TC gUsc-e ....trazio ja zbog deteta....al ne ide, skupo...
imA I DOSTA JEFTINIJE.. ja sam video za 5500, u delta sitiju,tamo na vrhu u mega marketu.
takodje videh i na netu da su oko 3000 neke jeftinije,al treba naci zaista... asus p7p55d-e & intel i7 860/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb.
:: :: ili ti shutter naocare(sa baterijom) ima da se kupe i bas izgledaju macanski, ali kostaju bajo, od 90 do 250 eur........i one jedino mogu da se koriste u modernim 3d bioskopima kakav je ovaj u TC gUsc-e ....trazio ja zbog deteta....al ne ide, skupo.. :: ::
Kako kuci na obicnom monitoru sa kartonskim naocarima da gledam 3d, npr spy kids 3d su svojevremeno onako iskrivljeno pustani na pink-u. znaci te stare stvari cisto da li moze, pokusavao sam kao na YT al naravno nece, nego me zanima jel su ovi lozili narod ili sta, i kako je funkcionisao jos 70ih ajkula 3d??
:: :: ili ti shutter naocare(sa baterijom) ima da se kupe i bas izgledaju macanski, ali kostaju bajo, od 90 do 250 eur........i one jedino mogu da se koriste u modernim 3d bioskopima kakav je ovaj u TC gUsc-e ....trazio ja zbog deteta....al ne ide, skupo.. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.