Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
logitech g27 power adapter - potreban savet za zamenu
STRANA 1 OD 1
repsi logitech g27 power adapter - potreban savet za zamenu 20.02.2012. 15:20 T44228

status: user
broj poruka: 1276
Naime, kad sam se vratio kuci, skontao sam da mi je izgubljen power adapter od g27 i sad iz ochaja ne znam shta da radim, ne mogu nikako da ga nadjem itd, pa razmishljam o kupovini novog. Posto ja nemam apsolutno nikakve veze sa elektronikom, bojim se da ne shebem shta se mozhe shebat... da li moram original fabrichki g27 adapter da naruchim preko neta (pretpostavljam da ne)? I ako ne, koji bi mi odgovarao da uradi posao kako valja i kolike su cene?
shta je bitno kad biram?

meni treba: http://tinyurl.com/6qeqd52

gde nabaviti?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Tristram Re: 20.02.2012. 17:05 #400475

status: user
broj poruka: 1872
Ne možeš ništa da sjebeš, treba ti samo AC/DC adapter od tačno 24V i minimum 1,75A. Toga ima da se kupi po radnjama elektronike, samo da ima isti nastavak i pazi na + i - u slučaju da to logitech egzotično okreće.
edit: Izgleda da je standardno, plus ide na iglicu, minus na čauru.

Ako baš odlučiš da kupiš original može i onaj za G25, u stvari to je isti adapter.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs