Simpa reseno, onako, star wars fazon :) Iskreno, sa takvim kucistem bi me bolelo bas kakva je ventilacija. Ja imam neke ludacke ideje da sredim jedan big tower, onaj iz PIII generacije :D Sedam kila cistog celicnog pocinkovanog lima :D
U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti!
Mozda ako je nekom dosadio klasican `monoblok izgled`. Sta znam, ima napred ja mislim 140mm, pozadi 12mm, sa strane jos jedan, nije toliko lose, a uvek moze da se izbusi gore rupa za neku 20icu :)
Cena je oko 65,6 e
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, F3 1TB, WD5000AAKS Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: Provetravanje ništa posebno, materijal plastika i ple` sumnjive debljine, a dizajn za... mlade :: :: ::
Slažem se s tim što si naveo...ali samo 3 ventilatora u današnje vreme je malo...rekao bih da u ponudi imaju mnogo bolja kućišta (Strike X-GT, X-ST, npr.)...ne znam samo da li se mogu naći kod nas (pretpostavljam da si ovo video na E**ijevom sajtu)... Fiat iustitia, et pereat mundus
:: :: http://www.aerocool.com.tw/images/case/syclone2_b/syclone2-b_%203d :: :: Lepo izgleda unutrasnjost, crno-plava, dole ide napajanje, cable-management.. :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S :: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, F3 1TB, WD5000AAK :: Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
jedino ne bih stavljao one neonke i light-show kao Sale.Unutra može da bude i meduza i kraken od kablova, zabole me karijes baš.Nisam kejbl menadžer da radim kejbl menadžment...
Re: Inace, CM je snizio cene kucista `HAF-X` i `432` za dvadesetak posto...
07.02.2012. 23:45
status: user broj poruka: 6083
Dobro da se neko i toga setio
@Sub-Z, pa sad dal je malo, ne znam, to bas ako klokujes nesto dosta pa ti znaci svaki stepen, ovako ne znam koliko je drasticna razlika ako ima jos par komada. Video sam u winwinu i emmiu. Winwin ovaj put jeftiniji 100din :)
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, F3 1TB, WD5000AAKS Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
Licno, ne bih imao nista protiv da ga imam, i meni se svidja, mada mi je 6th Element njihovo def najlepse kuciste, a nadam se da ce biti i moje buduce! .)
Nisam stavio jer planiram da kupim, nego mi se ucinilo, da kazemo, interesantnim pa sam postavio. Jesu ovi hafovi po 15000 odlicni, veliki, funkcionalni, ali su svi nekako..kockasti, pa ovo mi kao zapalo za oko. Prvenstveno bih uzeo zbog cable managementa i zato sto je crno-plavo unutra. A i inace mi je izgled najbitniji, pa posle da li je od chelika, titanijuma, kriptonita, ili cega god, posto necu da se sankam u kucistu ili da teram drva
:: Ako ti se svidja(estetski deo,i ako ti je kao i meni najbitniji uzimaj :: :: ::
meni licno se ne svidja ali o ukusima ne treba raspravljati. vise me zanimaju karakteristike, debljina lima, kvalitet plastike itd... a i slike su malo namunjene. dok ga ne vidis uzivo ne mozes znati da li vredi tih para. gresis ako mislis da nije bitno od cega je. gvozdje se ponasa kao faradejev kavez, stiti od em talasa, aluminijum odvodi toplotu, debeo(tezak) lim apsorbuje vibracije, a plastika...pa plastika je plastika :)))
Posle nekoliko iskustva sa chieftkom i sad sa thermaltake v3 koje mi je super(jedino sto nije bash prostrano)ali zadovoljava moje potrebe,od tih tehnickih stvari,samo cu (u buducnosti)da gledamda bude malo prostranije.
A da li je od plastike,lima,celika,toilet papira,zabole me,samo da lepo izgleda.
Kad si malopre pomenuo za kupovinu, mozda bih i uzeo, nisam odavno nesto menjao. Utopim ovo moje kuciste pa cemo lako x)
Mada ne vidim nikakvu potrebu da se bakcem sa time, ali nesto mora da se desava :)
:: Posle nekoliko iskustva sa chieftkom i sad sa thermaltake v3 koje mi je super(jedino sto nije bash prostrano)ali zadovoljava moje potrebe,od tih tehnickih stvari,samo cu (u buducnosti)da gledamda bude malo prostranije :: :: A da li je od plastike,lima,celika,toilet papira,zabole me,samo da lepo izgleda :: :: ::
Ovo izgleda kao igracka. Pogledaj Hades, Lexu, ako ti je stalo do izgleda, mada i onaj mali novi Phantom nije los. Licno bih isao na Fractal Design Define R3. NZXT Hades modded Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120Px2 Phenom II X6 1600T Kingston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz Powercolor 6850 1GB DDR5 @ 850/4400MHz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520 http://tinyurl.com/cj
Preporucite neko kuciste bez budzevina, neonki i ostalog - bitno mi je samo da ima ukljucak za sluslice na prednjoj strani, da ne bude 100% kinesko i koliko-toliko pristojnog dizajna. : D
Hvala.
My sword can cut through armor and still cut a tomato.
:: Preporucite neko kuciste bez budzevina, neonki i ostalog - bitno mi je samo da ima ukljucak za sluslice na prednjoj strani, da ne bude 100% kinesko i koliko-toliko pristojnog dizajna. : :: :: Hvala :: :: :: My sword can cut through armor and still cut a tomato :: ::
A, to. Zaboravih naravno. Ne bih da dajem vise od 5, 6k RSD. Mozda i manje ako je moguce naravno. Ne znam kako se krece odnos cena-kvalitet kad su kucista u pitanju.
My sword can cut through armor and still cut a tomato.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.