Poz ljudi, da li neko od vas ima Razer naga epic pacova. Da li vredi tih para? Verujem da je dobar za gaming, ali me intersuje kakav je za neki pipav posao tipa photoshop gde je potreba preciznost `u milimetar`:) Kakav je kvalitet same izrade? Takodje, vlasnici mambe mogu da napisu svoja iskustva. Ja sam do sada koristio samo Logi i MIcrosoft miseve, presao bih na Razer ali me strah da se ne zeznem:) Intel 2700K, Noctua NH D14, MSI Z68A GD80, 4gb ddr3 2133 CL7, Palit GTX460 768mb, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Thermaltake V9 BlacX.
Pocinjem malim off-topic-om: cini li se to meni ili si ti zaista menjao
03.02.2012. 23:21
status: user broj poruka: 10997
masinu (2700K i NV)? - - - - - - - - - - - Razer je odlican: koristi ga moj prijatelj i komsa (arhitekt po zanimanju a povremeno i gamer - kada sin sjase sa Skyrim-a, he, he!). VRLO je precizan (do bola mu se namesta rezolucija - uverio sam se prilikom kloniranja i seckanja laso-om u fotosopu).
Ne vidim poentu kupovine miseva koji kostaju preko 70 evra,a kamoli 140... Videh u desku danas da su i mamba i naga 15300,tako nesto. IMa i onaj tor koji je 20000.... Pa to nije normalno...
Ja imam naslednika logitech mx 518,u pitanju je model g400 i prezadovoljan sam...
asus p7p55d-e & intel i7 860/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb.
:: Poz ljudi, da li neko od vas ima Razer naga epic pacova. Da li vredi tih para? Verujem da je dobar za gaming, ali me intersuje kakav je za neki pipav posao tipa photoshop gde je potreba preciznost `u milimetar`: :: Kakav je kvalitet same izrade? Takodje, vlasnici mambe mogu da napisu svoja iskustva. Ja sam do sada koristio samo Logi i MIcrosoft miseve, presao bih na Razer ali me strah da se ne zeznem: :: Intel 2700K, Noctua NH D14, MSI Z68A GD80, 4gb ddr3 2133 CL7, Palit GTX460 768mb, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Thermaltake V9 BlacX.
`...sensitivity across the X and Y axes to be independently adjusted from 100dpi to 5,700dpi...` - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
...i ne samo za `profesionalne` korisnike nego i za gejmere (pa i proklete cheatere medju njima):
`Bundled software, the Scorpion UI, allows gamers to customise five profiles with up to 55 macros for storage into the device`s in-built memory. As well as allowing easy transfer to a different PC, Genius claims the in-built memory and CPU in the mouse prevents the macros being detected and blocked by games...`
Imao sam i nagu i mambu. Ne uzimaj Nagu. Dugmici sa strane su neupotrebljivi jer su preblizu, a mis je relativno mali i zbudzen. Mamba je najbolji mis koji sam imao i po mnogima najbolji mis na svetu... od ergonomije do funkcionalnosti. Moja topla preporuka ako imas da das toliko para, jer kad ga uzmes u ruku zaboravis koliko je kostao... :) **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
Ucutao nam se Gogi - nit` zbori, nit` romori. Mozda je otisao na...
04.02.2012. 09:54
grudvanje...
@vepromon: u pravu si za nagu, ali samo ako je rec o igranju. GoGo je akcentirao fotosopa, tako da bih mu ga ja ipak preporucio jer je PRECIZAN (a oni dugmici su STRAWA!)...
Za gaming bih ipak radije uzeo ovo (al` mi je zao para):
Re: Ucutao nam se Gogi - nit` zbori, nit` romori. Mozda je otisao na...
04.02.2012. 10:17
status: user broj poruka: 2076
Ma uspavao se sinoc pa nisam stigao da pogledam temu:) Da predjoh na intel i nv, ali nv menjam u najskorijem roku, trebao mi je samo zbog CUDA i nekih konverotvanja, a Intel zadrzavam:) Pa pazi. ja sam bacio oko na Logi G700 i Sidewinder X8, ali koristio sam obe firme do sada, pa rekoh da predjem na Razer. Ako mamba ili naga ne mogu da ponude nista vise od G700 onda cu ih zaobici. Ali kao sto rekoh interesuje me sama precisznost. Da li je bolja nego kod Logija? Eh da, samo bezzicne glodare gledam, ne volim zicane. Intel 2700K, Noctua NH D14, MSI Z68A GD80, 4gb ddr3 2133 CL7, Palit GTX460 768mb, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Thermaltake V9 BlacX.
:: grudvanje.. :: :: @vepromon: u pravu si za nagu, ali samo ako je rec o igranju. GoGo je akcentirao fotosopa, tako da bih mu ga ja ipak preporucio jer je PRECIZAN (a oni dugmici su STRAWA!).. :: :: Za gaming bih ipak radije uzeo ovo (al` mi je zao para) :: :: http://goo.gl/I9Dn :: :: dugmici za gaming: manje=viš :: :: ::
Vidim da izlazi sada neka nova mamba, mozda nju da sacekam, da ne bacam pare sad na ovu postojecu. E samo mi potvrdi da nema nekih bagovca i tako to. Intel 2700K, Noctua NH D14, MSI Z68A GD80, 4gb ddr3 2133 CL7, Palit GTX460 768mb, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Thermaltake V9 BlacX.
:: Imao sam i nagu i mambu. Ne uzimaj Nagu. Dugmici sa strane su neupotrebljivi jer su preblizu, a mis je relativno mali i zbudzen. Mamba je najbolji mis koji sam imao i po mnogima najbolji mis na svetu... od ergonomije do funkcionalnosti. Moja topla preporuka ako imas da das toliko para, jer kad ga uzmes u ruku zaboravis koliko je kostao... : :: *************************************************************** :: i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, :: MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640G :: ::
Re: Kad smo vec kod misova-pisova, evo jedne AZDAHAKE...
04.02.2012. 10:25
status: user broj poruka: 1872
Ima mi neki Mass Effect dizajn, verovatno komandant Šepard korsiti isti takav.
A čiterima seme da se zatrlo, alterMW3 još u pre-alpha fazi a već ih ima.
:: http://goo.gl/4bm0 :: :: `...sensitivity across the X and Y axes to be independently adjusted from 100dpi to 5,700dpi... :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: ...i ne samo za `profesionalne` korisnike nego i za gejmere (pa i proklete cheatere medju njima) ::
@Tristram: sve si rekao (u vezi cheater-a)! Nego, da se ti i ja...
04.02.2012. 10:52
organizujemo, pa kao braca Cvorovici da zaredamo po njima i `seme im zatremo`?
Da izvini Gogi za ovaj off-topic... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Apropo onoga `trebao mi je zbog CUDA i...`, to je ono sto stalno pricam (vide i cuju b0govi, ama ljudi ne veruju): kada treba nesto OZBILJNO da se radi, hvatamo se za NV-a i Intel-a. Kad moze i ovako i onako, lacamo se Deke. Sto rece jedan harmonikas (armunjikas):`kume, samo ti je Dalapa armunjika i Merdzan afto, ostalo su ti NUZNA SREDSTVA`.
nova mamba donosi trajanje baterije +15% (sto je neznatno jer baterija inace ne traje preterano dugo) i mogucnost promene boje scroll-a (sto je cista kozmetika), tako da nema potrebe da cekas ako se odlucis za nju. Btw, skoro su joj odradili bolji software tako da sada radi kao munja, pre je malo umela da zabaguje, ali je i dalje pojam :) **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
sacekacu da se pojavi kod nas, najverovatnije cu je pazariti, ali ako ne mogu da se strpim uzimam G700 u najskorije vreme. Intel 2700K, Noctua NH D14, MSI Z68A GD80, 4gb ddr3 2133 CL7, Palit GTX460 768mb, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Thermaltake V9 BlacX.
I ja smatram da je sve preko 2-3000 bacanje para za misa, ali jbg ka ti je merak pazari ga :D Podrzavam to :) Asus Maximus Extreme-Z Intel ® Core™ i7-2700K NOCTUA NH-D14 Mushkin Redline 2x4gb 1866MHz 1.5v ASUS GTX560Ti DCII SSD Crucial M4 128gb Seasonic X-Series 660W CM 912+ Dell U2312HM
sponzoruse i splavovi moze, ali koks nikako.) Intel 2700K, Noctua NH D14, MSI Z68A GD80, 4gb ddr3 2133 CL7, Palit GTX460 768mb, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Thermaltake V9 BlacX.
:: Entuzijazam nema granica... :: Ako si u mogucnosti,sto da ne :: Lepo je da u ovoj Sugavoj zemlji,postoje ljudi koji to sebi mogu da priuste :: :: P.S :: Bolje da visak novca das na kvalitetan hardver,nego na ofucale sponzoruse,splavove i koks.. :: :: ________________ :: CPU-Z Validator :http://goo.gl/AS5c :: ::
Imam G700 i probao sam Mambu, i po meni je Mamba fantastican mis, bolji od G700, ali mnogo kosta. Probao sam i Nagu, malo je prenabudzen i nezgodan za rukovanje, ali valjda je to stvar navike.
Za jedan Razer Mamba kupis dva Logitech G700. U Logitech ide jedna AA punjiva baterija, mozes da stavis koju hoces, dok u Mambu ide specijalna Li-Ion Razer baterija, koja traje manje od jedne AA. Ja sam uzeo Sanyo Eneloop X od 2500mAh baterije i radi ok. Oba misa se pune preko USB porta, i kada ih zakacis na USB pocnu da rade kao zicani. Logitech ima bolji scroll. To su neke stvari koje sam gledao kada sam razmisljao koji da kupim. Na kraju su ipak pare presudile.
e hvala ti druze na detaljnom odgovoru, to sam cekao. Asus Maximus Extreme-Z Intel ® Core™ i7-2700K NOCTUA NH-D14 Mushkin Redline 2x4gb 1866MHz 1.5v ASUS GTX560Ti DCII SSD Crucial M4 128gb Seasonic X-Series 660W CM 912+ Dell U2312HM
:: Imam G700 i probao sam Mambu, i po meni je Mamba fantastican mis, bolji od G700, ali mnogo kosta :: Probao sam i Nagu, malo je prenabudzen i nezgodan za rukovanje, ali valjda je to stvar navike :: :: Za jedan Razer Mamba kupis dva Logitech G700. U Logitech ide jedna AA punjiva baterija, mozes da stavis koju hoces, dok u Mambu ide specijalna Li-Ion Razer baterija, koja traje manje od jedne AA. Ja sam uzeo Sanyo Eneloop X od 2500mAh baterije i radi ok. Oba misa se pune preko USB porta, i kada ih zakacis na USB pocnu da rade kao zicani. Logitech ima bolji scroll. To su neke stvari koje sam gledao kada sam razmisljao koji da kupim :: Na kraju su ipak pare presudile. :: ::
ha ha tek sam sada provalio da sam zaboravio da izlogujem milanceta sa njegovog kompa haha, te prethodni post napisah kao millance82 Intel 2700K, Noctua NH D14, MSI Z68A GD80, 4gb ddr3 2133 CL7, Palit GTX460 768mb, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Thermaltake V9 BlacX.
:: e hvala ti druze na detaljnom odgovoru, to sam cekao :: Asus Maximus Extreme-Z :: Intel ® Core™ i7-2700K NOCTUA NH-D1 :: Mushkin Redline 2x4gb 1866MHz 1.5 :: ASUS GTX560Ti DCI :: SSD Crucial M4 128g :: Seasonic X-Series 660 :: CM 912+ :: Dell U2312H :: :: :: Imam G700 i probao sam Mambu, i po meni je Mamba fantastican mis, bolji od G700, ali mnogo kosta :: :: Probao sam i Nagu, malo je prenabudzen i nezgodan za rukovanje, ali valjda je to stvar navike :: :: :: :: Za jedan Razer Mamba kupis dva Logitech G700. U Logitech ide jedna AA punjiva baterija, mozes da stavis koju hoces, dok u Mambu ide specijalna Li-Ion Razer baterija, koja traje manje od jedne AA. Ja sam uzeo Sanyo Eneloop X od 2500mAh baterije i radi ok. Oba misa se pune preko USB porta, i kada ih zakacis na USB pocnu da rade kao zicani. Logitech ima bolji scroll. To su neke stvari koje sam gledao kada sam razmisljao koji da kupim :: :: Na kraju su ipak pare presudile. :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.