Ovako, ne znam za tezinu, ali znam dimenzije, tj vas zanima najveci deo, drvena ploca 200cm x 60cm Radi se o jednom stolu za racunar koji sam nasao za veoma smesne pare (50e) a taj sto je 95% isti kao onaj sto ja hocu da pravim po meri i sopstvenim planovima ( jednostavan, prostran, nista fioke) Mada i to je nebitno. Transport do Surcina izadje 70e, zvao sam par ljudi, popricali lepo i oni sami su rekli da je van pameti da platim transport toliko. Verovatno i vi mislite tako? Prodavac GARANTUJE DA BI PLOCU SLOMILI KADA BI TO ISLO POST EKSPRESOM tako da i od toga nema nista. Jel ima neko ideju kako to da izvedem, da transportujem zver ovamo?
U krajnjem slucaju, ako mora da se plati kombi, dajte nekoga koga vi znate, ili mozda neko vozi od vas, da barem platim nekome koga `znam`
Ako je ta ploca iole kvalitetna (ako nije neka sranje iverica) nece je slomiti. Ako je pak slome to spada pod garanciju, ne mozes da ne primetis da su ti doneli slomljenu plocu.
Ja mogu da preporucim AKS, nikad do sada problema sa njima.
za 50e mozes da napravis sto kakav hoces. reci sta si zamislio i dimenzije, napravimo crtez i specifikaciju materijala, odneses u neku firmu sto pravi namestaj od iverice i gotovo. nema sanse da predje 50e sta god da zamislis
evo ovo mi je bilo pri ruci, ova slika, sinoc guglao nesto pa video ovaj salon. Ovako
Hocu samo ovaj radni deo, ne zanimaju me fioke, ovaj deo ispred ili levo. Znaci u uglu moje sobe bi bio sto, na njemu kuciste, tastatura mis i podloga, monitor ce da ide na zidni nosac
Ne mora da bude ova zaobljena ivica, mada, ako nije neka drasticna razlika u ceni izmedju toga i kant trake onda bi bilo super tako, lepo zaobljeno. Ovo krivolinijsko secenje, pa nisam razmisljao o tome, ako je neka komplikacija, onda moze obican pravougaonik, prave linije i cao
Boja, u sustini nebitna, i da je belo ne zanima me, hocu tu prostranost i udobnost, dodatne elemente i te budzevine, to me stvarno ne zanima.
ili kada bi se radila metalna konstrukcija, evo ovako http://skr.rs/Z0l jednostavnije ne moze ja mislim? i na to ploca se usrafi i to je to.
dimenzije visina, 75-80cm, to se lako resi, a radni deo, 200cm x 100cm
mozda bi u nekoj buducnosti uvukao neki fiokar ispod ako zatreba, ili neki dodatak tipa polica za kuciste ili stampac ili bilo sta tako, to je najmanji problem uraditi.
Ja se izvinjavam zbog toga sto redovno pisem mnogo konfuzne postove, ali valjda cu se popraviti vremenom. Hvala
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.