Pre 5 dana kupio sam MS Confort Curve Keyboard 2000 i odmah uocio iritantan problem (dok sam igrao PES). dok su pritisnuti donji+desni kursor ne radi Q,W,J i K, dok kod pritisnutog donjeg+levi ne radi Q i J. Naravno, u takvim uslovima je veoma tesko igrati PES (molim bez predlaganja da predjem na gamepad, posto fudbal na tastaturi igram preko 10god). Dal mislite da je ovo dovoljan razlog za reklamaciju i da li je neko imao slican problem (i mozda ga na neki nacin resio)?
Imam tu tastaturu i imam PES 12(dobro ja igram preko gamepad-a),ali ne razumem ovo što si napisao.Aj malo bolje pojasni,a porobaću kod mene,pa bi ti javio.
:: dok su pritisnuti donji+desni kursor ne radi Q,W,J i K, dok kod pritisnutog donjeg+levi ne radi Q i J
Ja sam Genius SlimStar menjao za nekog jos veceg krsa, samo zato sto stelice levo desnonisu radile kad se stisne al (tj stisne nitro)... nije hteo ni alt da odreaguje (menjanje brzina) dok drzis sterlicu za gas i tako... nisat novo! :) Takva je tastatura i da izvines na izrazu mos joj jebat mater ostace takva! :D
Imam ja tu tastaturu. Probao sam to sto si napisao i bojim se da je to do tastature jer se i meni desava na 3 komada koliko imam, a kupljene su u razmacima po 1 god. (nije do revizije) Nikada mi to nije trebalo pa nisam ni provalio :( Sto se tice vracanja mozesh uvek da probash nista te ne kosta.( samo pozuri da upadnesh u onih 7-14 dana)
Pozdrav.
i5-2500k Costa Rica @ Stock for now ASUS Sabertooth P67 12GB Kingston Gray @ 1600Mhz MSI N570GTX Twin Frozr III PowerEdition/OC 2x500GB WD Blue Sata3 at RAID 0 X-Fi XtremeGamer Corsair 750W Windows 7 Ultimate 64 Samsung BX24
:: Pre 5 dana kupio sam MS Confort Curve Keyboard 2000 i odmah uocio iritantan problem (dok sam igrao PES) :: dok su pritisnuti donji+desni kursor ne radi Q,W,J i K, dok kod pritisnutog donjeg+levi ne radi Q i J :: Naravno, u takvim uslovima je veoma tesko igrati PES (molim bez predlaganja da predjem na gamepad, posto fudbal na tastaturi igram preko 10god) :: Dal mislite da je ovo dovoljan razlog za reklamaciju i da li je neko imao slican problem (i mozda ga na neki nacin resio)?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.