Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Nikako ne mogu da instaliram printer
STRANA 1 OD 1
damirkic Nikako ne mogu da instaliram printer 24.01.2012. 13:48 T42791

status: user
broj poruka: 342
Imam na jednom kompu HP1010 koji je na Windows XP serovan. Na drugom imam Windows 7 64bit i nikako ne mogu da instaliram drajver na tom laptopu. Vista 64bit ne prihvata, pokusao sam Windows update ali nista ne nalazi od toga. Moze li mi neko reci kako ovo da resim :-(
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
neXus2000 Re: Nikako ne mogu da instaliram printer 24.01.2012. 14:56 #393334

broj poruka: 3350
Drajver za taj stampac za W7 ne postoji. Za Vistu da. Ako su ti kompjuteri umrezeni, posto kazes da ti je stampac serovan, pristupi preko W7 na XP masinu i prevuci stampac u Devices and Printers W7.

:: Imam na jednom kompu HP1010 koji je na Windows XP serovan. Na drugom imam Windows 7 64bit i nikako ne mogu da instaliram drajver na tom laptopu. Vista 64bit ne prihvata, pokusao sam Windows update ali nista ne nalazi od toga. Moze li mi neko reci kako ovo da resim :-
::
damirkic Ne moze tako 24.01.2012. 15:28 #393340

broj poruka: 342
ali ja kliknem dva puta i on krene sa instalacijom ali update ne nadje nista i ponudi mi da ubacim rucno drajver. Windows Vista 64bit koji mu poturim ne radi.

Pisko WindowsXP MODE 24.01.2012. 17:25 #393363

broj poruka: 6645

Budale veruju u sreću.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs