Zdravo ! Ne razumem se u kamere za Skype i ostale `video pricaonice` a budzet je 1500din. Treba da rade na Win7 64bit pa sam malo skeptican za neke proizvodzace jer nemaju uopste drajvere, kao npr: Prestigio a Canyon ina najsvezije drajvere od 10.3.2010. ?!?!?!? Izdvojio sam 3 modela po onome sto ste vi ranije pisali: 1.) Prestigio PWC2 (2000din, ali ako je toliko bolja, nategnuce se) 2.) Canyon CNR-WCAM820 (1750din) 3.) Logitech C210 (1500din) Ove prve KAO imaju 2MPx senzore a ova treca ima MANJI od 1.3MPx ali pretpostavljam da to nema veze kad ni jedna od njih ne moze da isporuci 30fps u rezoluciji vecoj od 640x480. Logitech mi najvise uliva poverenja jer je ime i ima drajvere ! a i najjeftiniji je ! MAna je sto se najmanje moze prilagodjavati pozicija kamere ! Takodje je bitan i mic jer drugog nece biti na kompu gde ce se koristiti ! Hvala !
Phenom II & Antec H2O 620 M5A99X EVO 4x2GB 2000MHz GV-R685D5-1GD & GV-R685OC-1GB U2312HM PyroSE 60GB & HD103SJ CM 690 II Adv & SST-ST85F-P Creative Titanium AltecLansing VS4121 Sennheiser HD201 Lycosa Sphex G500
Slobodno uzimaj Prestigio - 1000 ljudi ga je instalisalo na W7 64bit...
23.01.2012. 03:35
status: user broj poruka: 10997
... A radi u Skajpu, ONOLIKO dobro...Koliko se secam (zadnji put sam je instalisao jesenas, e sad da li na 32bit ili 64?) nije ni trazila instalaciju drajvera sa CD-a (naslo se nesto i u `bazi`)... Ene je u DSmarket-u. Vidjao sam je i u Tehnomaniji... http://goo.gl/dq2Gx
edit: ja sam svojevremeno bio PRENERAZEN saznanjem da lodzitekove, tkz. HD kamerice nisu (bile) podrzane od strane skajpa. Ali, to bese davno, davno (dok je Skype jos bio Skype - dok ga jos nije kupio m$)... Ako se situacija promenila (proveri spisak podrzanih kamera na `skajpovom` sajtu), i ja bih isao na ovu kameru da sam na tvom mestu (brand name je brand name)...
pa jope edit: IM compatibility: Works with Skype™, Windows Live™ Messenger, Yahoo!® Messenger, AOL® Instant Messenger (AIM®) and other popular instant messaging applications.
Imam ovo ali meni iz nekog razloga na w7 kad upalim video u skypu zvuk pocne da zuji, a drajveri ne pomazu, tako da moram da ga koristim samo kao mikrofon. U linuxu je to totalno druga prica, prica sa videom zapravo. :)
Bolja ti je varijanta u svakom slučaju kamera kojoj drajveri i nikakav softver ne trebaju, tu prestigio prepoznaju automatski sve verzije XP-a i sedmice. Inače dobra kamera, lepa slika i solidno radi i pri slabijem svetlu, mikrofon isto ok.
Začuđujuće dobro rade Intex kamerice, imaju u sebi ugrađene led diode sa potenciometrom - za uslove mraka i pogrešno (najčešće) usmerenog sobnog osvetljenja. Mikrofon je zmaj od osetljivosti. Slika je više nego solidna, a cena je do 1500 din, malo ispod... IT-309WC je oznaka, bez parodije na ovo WC.... verujem da je Prestigio bolja, ali, ova je jeftinija a radi čudo jedno. Inače, jebo te Lodžitek, i sve koji ga savetuju.
Ako si uzeo Prestigio PWC2 reci mi kako radi, posto sam je i ja narucio jer nemam vise para da nategnem a treba mi hitno...citajuci komentare izgleda da sam se debelo za.ebao jer svi kazu da je krs ne opevani ..e sad bilo bi dobro da mi kazes , ili neko ko je ima ali da me ne laze..prodavci iste zaobidjite me.
:: Zdravo :: Ne razumem se u kamere za Skype i ostale `video pricaonice` a budzet je 1500din :: Treba da rade na Win7 64bit pa sam malo skeptican za neke proizvodzace jer nemaju uopste drajvere, kao npr: Prestigio a Canyon ina najsvezije drajvere od 10.3.2010. ?!?!?! :: Izdvojio sam 3 modela po onome sto ste vi ranije pisali :: 1.) Prestigio PWC2 (2000din, ali ako je toliko bolja, nategnuce se :: 2.) Canyon CNR-WCAM820 (1750din :: 3.) Logitech C210 (1500din :: Ove prve KAO imaju 2MPx senzore a ova treca ima MANJI od 1.3MPx ali pretpostavljam da to nema veze kad ni jedna od njih ne moze da isporuci 30fps u rezoluciji vecoj od 640x480 :: Logitech mi najvise uliva poverenja jer je ime i ima drajvere :: a i najjeftiniji je ! MAna je sto se najmanje moze prilagodjavati pozicija kamere :: Takodje je bitan i mic jer drugog nece biti na kompu gde ce se koristiti :: Hvala :: :: :: Phenom II & Antec H2O 62 :: M5A99X EV :: 4x2GB 2000MH :: GV-R685D5-1GD & GV-R685OC-1G :: U2312H :: PyroSE 60GB & HD103S :: CM 690 II Adv & SST-ST85F- :: Creative Titaniu :: AltecLansing VS412 :: Sennheiser HD20 :: Lycos :: Sphe :: G50 ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.