Možda je meni nešto promaklo, ali ovaj Chief ima tri 12V grane po 18A, dok LC ima dve po 18A, bolju regulaciju napona, a da je Delta bolja od Great Wall-a, jeste, kao što si i sam primetio.
:: Pa i nije. Za njega se zna da ima 30A, za taj LC se popularno pretpostavlja da ima i koji više, ali u najgorem slučaju su tu negd :: :: Čifteku jeste bolji proizvođač ali ni ono nije baš sjajno. Najbolje da baci novčić, čiftek pismo - Lc glav :: :: :: Zadrži Chieftec, jači je od tog LC-a, ne mnogo, ali je bolji izbor :: :: :: :: :: ::
Nije bitno kako je podeljeno po granama, piše na njemu da ima ukupno 360W, pa sad jebemliga, nek ostavi koje mu drago.
:: Možda je meni nešto promaklo, ali ovaj Chief ima tri 12V grane po 18A, dok LC ima dve po 18A, bolju regulaciju napona, a da je Delta bolja od Great Wall-a, jeste, kao što si i sam primetio :: :: :: :: Pa i nije. Za njega se zna da ima 30A, za taj LC se popularno pretpostavlja da ima i koji više, ali u najgorem slučaju su tu negd :: ::
Uzimaj ono sto je mladje :) Neces valjda da se upecas na natpis Chieftec, em staro , em ko zna kakve napone daje i u kakvom je stanju em nema garanciju a i novo nije nista posebno?
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
Samo cu da reknem, da bih takodje LC-a zadrzao. Toliko hvaljeno napajanje, koje trenutno i ja imam, a serifovici znaju da otkazu, te slabije serije crkavaju vise nego LC.
preko tri godine - nikad nikakav problem sa njim!!!lc je isto veoma dobro napajanje ali posto je mladje-ostavi njega(mada-sto rece neko neces mnogo pogresiti sta god da ostavis)
mixer93 citiram ``Toliko hvaljeno napajanje, koje trenutno i ja imam, a serifovici znaju da otkazu, te slabije serije crkavaju vise nego LC.`` - -WTF??? ti to iz iskustva ili onako??? AJDE DA PRIUPITAMO OVDE LJUDE(koji malo vise imaju kontakta sa napajanjima i od tebe i od mene) KOLIKO SU PUTA CULI I VIDELI DA JE OVAJ CHIEF CRKO???(osim ako nije etremno silovan)
Nemoj da me prozivas, a da pri tome ne mozes malo da razmislis, ili procitas neke informacije. Ja znam koliko se prosle godine ljudi zalilo na Chieftec-a. I bas sam se dvoumio pre dve godine, da li Chieftec ili LC, i nisam zazalio (izabrao LC). Nemoj ti meni wtf i te fore sa fb-a... Ja kazem kako je u praksi, znam da je vise ljudi doslo na forum da se zali kako im napajanje ne radi, a imali su Chiefteca, da Chiefteca, a ne LC.
:: preko tri godine - nikad nikakav problem sa njim!!!lc je isto veoma dobro napajanje ali posto je mladje-ostavi njega(mada-sto rece neko neces mnogo pogresiti sta god da ostavis :: :: mixer93 citiram ``Toliko hvaljeno napajanje, koje trenutno i ja imam, a serifovici znaju da otkazu, te slabije serije crkavaju vise nego LC.`` - -WTF??? ti to iz iskustva ili onako??? :: AJDE DA PRIUPITAMO OVDE LJUDE(koji malo vise imaju kontakta sa napajanjima i od tebe i od mene) KOLIKO SU PUTA CULI I VIDELI DA JE OVAJ CHIEF CRKO???(osim ako nije etremno silovan) :: :: CORE 2 DUO E8400(oc 3.8ghz hyper212+) :: ASUS p5k-e :: KINGSTON 2x2gb1066mhz :: WD 500gb :: WD 320gb :: SAPPHIRE 6870 :: CHIEFTEC gps 550 ab-a :: CHIEFTEC bx01b-b-b :: samsung 2233bw :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.