Molio bih ljude dobre volje da mi preporuce neko napajanje od jeftinijih koje bi mi teralo graficku 7900GS, procesor Athlon 64X2 6000 i hard od 160 Gb.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: :: Molio bih ljude dobre volje da mi preporuce neko napajanje od jeftinijih koje bi mi teralo graficku 7900GS, procesor Athlon 64X2 6000 i hard od 160 Gb :: :: Unapred hvala.
To ti je kockanje ko zna koliko je to napajanje staro (bitna stavka jer svako ima vremenski rok-radne sate) i jako zavisi kakvu masinu je guralo , ako je radilo na 100% opterecenja veoma mu je skracen radni vek ,+ da li ima preostalu garanciju?
Ali ako je guralo neku masinu kao tvoju onda mu nista ne fali.
Realno ja licno se ne bih igrao sa takvim stvarima kao sto je napajanje, pogotvo za ta slabija - jeftinija gde neces mnogo da ustedis a rizikujes mnogo.
Kupi novo u prodavnici na tih 1400 din dodaj jos 1crvenu i miran si 100% + imas garanciju 2-3 godine.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
odokativno 500w, a? ako ta masina povuce vise od 250w iz stekera ja ce izedem svoja muda i okacim snimak na tjub. obicno ne preporucujem kungfu napajanja, ali u ovu konfu uloziti 25-30e je bezveze, nece moci nikad da izvuce pare ako proba da je proda
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.