Jednom prilikom sam u prodavnici u inostranstvu probao par miseva (Logitech, Razer, Roccat, Steelseries,...) i bolje mi je delovao taj Razer nego Roccat, a najbolje Razer Mamba Ja sam uzeo Logitech G700 da kaobajagi koristim zajedno sa Razer Copperhead-om, pa na kraju koristim samo G700 - dobar misonja, odlican je i Razer, ali mi je ipak lakse bez kabla. Pogledaj i njega ako wireless dolazi u obzir.
Mislio sam na G700, a Mambu sam spomenuo onako samo. Mnogo je para, zato je nisam ni kupio. G700 je bio 7000 ranije, sto nije mnogo za takav mis. U suprotnom, Logy G500 ili Razer DA.
:: :: :: :: Pa dobro ali Mamba je 14000???!!! Ni lud ne bih dao toliko para za mis. Do 5000 plafon!
Ako se izbor prosirio izvan ova dva misa, preporucio bih ti razer imperator. Po meni jedan od najudobnijih, najkvalitetnijih i estetski najlepsih miseva. Samo ne znam kolika mu je cena sada...
Imperator je manji od DeathAddera, nekome moze da bude neugodan, plus ako je desnjak bolje lezi DA. Treba da se proba, samo kod nas retko ko hoce da izvadi misa iz kutuje pa da vidis kako ti lezi.
:: Ako se izbor prosirio izvan ova dva misa, preporucio bih ti razer imperator. Po meni jedan od najudobnijih, najkvalitetnijih i estetski najlepsih miseva. Samo ne znam kolika mu je cena sada.. :: :: ::
Dugo sam razmisljao o tom misu,i da skupim para za njega...
Onda izadjose novi Logitech g300 i g400,stim sto je taj g400 kao nastavak mx 518...
I uze mi devojka G400 za novu godinu, dobro me je sluzio moj stari dobri g3,medjutim od kada mi je slucajno prosula pivo po njemu,dugme za back se malo slepilo,inace je radio ko i prvog dana... Ipak g400 je taman za mene... Dpi mi nije tolko bitan,jer preko 1200 dpi ja nikad ne koristim...i to smanjim osetljivost.... 3000 bi koristio mozda da imam 6 monitora .-) Dakle 3600 dpi-ja cu koristiti nikad :-)
A i izgled g400 mi je nekako lepsi,crna,siva,i neka sivametalik boja, nesljasteci, stvarno za moj ukus izgleda savrseno....
Izrada plastike od levog i desnog klika mi je u pocetku bila cudna,i izgledala jeftino,medjutim prsti bas lepo klize po njoj,a guma sa strane takodje nije tako hrapava,sto mi itekako odgovara...
Kabal dobar i tanji od predhodnih,tako da sad moze lakse da ode iza stola,gde mi je bas uzan prostor...
asus p7p55d-e & intel i7 860/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.