Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
ink jet stampac
STRANA 1 OD 1
strikan33 ink jet stampac 06.05.2007. 20:33 T4260

status: user
broj poruka: 311

pozdrav svima,
dakle moj slucaj je sledeci, posto vec imam ploter HP DesignJet 70, koji koristim za stampu vecih formata, uzeo bih i jedan ink jet A4 cisto za stampu manjih formata da ne arcim ploter za svaku sitnicu.
da li imate neku preporuku za ink jet stampac , citajuci po netu canon ip4300 mi se cini sasvim ok izbor ali nigde nisam mogao da nadjem da li moze da stampa na 250gr papiru, znaci to je jedini uslov koji imam , stampa na 250gr papiru
svaka pomoc dobro dosla
hvala svima
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Stripy Moze 06.05.2007. 20:43 #18283

broj poruka: 4163
i to skoro svaki printer. canon ip4300 je sasvim ok. Samo cu ti skrenuti paznju da on koristi kanistere za boju na kojima se NE NALAZI glava za stampanje. Doticna je u stampacu. Ako se odlucis za ovaj stampac moraces redovno da ga koristis (minimum 2 puta nedeljno da se ne zapuse glave, jer ako se zapuse mozes da bacis stampac). Napisao sam temu o stampacima (izbor stampaca koji i zasto), procitaj je i odluci sam. Sto se ovog modela tice, ok je, ali to povlaci maltene obaveznu svakodnevnu upotrebu i ima kanistere koji NE MOGU da se dopunjuju. (imaju chip koji ne moze da se resetuje).
Pozdrav

strikan33 ink jet stampac 06.05.2007. 21:22 #18289

broj poruka: 311

kao prvo hvala na brzom odgovoru,
e sad ne verujem da cu ga koristiti bas 2 X nedeljno, vec po potrebi, znaci moze da stampa i 5 dana za redom, a moze da se desi i da ga ne upalim mesec dana, sve kako mi posao bude diktirao naravno. a ta solucija mi vec ne odgovara. ako imas neku preporuku za neki hp ili neki treci stampac koji bi bio u tom rangu cene (oko 100 eura), a da mogu da mu refilujem kertridze ,makar u omeru 3:1 (refil:original), ne mora vise. mislim danas je ponuda ogromna a nema sanse da se snadjes u serijskim oznakama
hvala jos jednom na pomoci

Stripy Izbor je ogroman 06.05.2007. 23:03 #18306

broj poruka: 4163
Ima puno dobrih stampaca. Proveri mail

RefillBros Re: Moze 25.05.2007. 03:39 #20158

broj poruka: 4
:: i to skoro svaki printer. canon ip4300 je sasvim ok. Samo cu ti skrenuti paznju da on koristi kanistere za boju na kojima se NE NALAZI glava za stampanje. Doticna je u stampacu. Ako se odlucis za ovaj stampac moraces redovno da ga koristis (minimum 2 puta nedeljno da se ne zapuse glave, jer ako se zapuse mozes da bacis stampac). Napisao sam temu o stampacima (izbor stampaca koji i zasto), procitaj je i odluci sam. Sto se ovog modela tice, ok je, ali to povlaci maltene obaveznu svakodnevnu upotrebu i ima kanistere koji NE MOGU da se dopunjuju. (imaju chip koji ne moze da se resetuje)
:: Pozdra
::

Samo jedna kratka ispravka : kertridzi za ip4300 se mogu bez problema dopunjavati, cak se i reset kertridza lako odradjuje(pogledati temu na https://www.elitesecurity.com) ali ono sto jos nije smisljeno je smart chip koji bi omogucio da vidite nivo mastila(softverski) u vasem refilovanom kertridzu(to se resava kupovinom CISS-a).
Problem kod ovih modela Pixma je to sto je zapremina kapljice 1 pl(pikolitar) sto je veoma mala zapremina pa se lako moze desiti zacepljenje mlaznica na glavi stampaca.
Inace ovaj model je pravo resenje za fotke i stampanje na diskovima jer stampa veoma brzo, daje kvalitetan otisak i potrosnja mastila mu je logicno manja od ostalih stampaca kod kojih je zapremina kapljice 4-6 pl .
Pozdrav!

Sve za vase stampace!!!
https://www.refillbros.com
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs